© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Mikroautobusai (autobusiukai) yra skirti įvairių nedidelių krovinių arba keleivių pervežimui – jais galima keliauti nuo devynių iki dvidešimties žmonių grupėmis. Ši transporto priemonė gali talpinti daugiau krovinių/žmonių, negu automobiliai, tačiau mažiau negu autobusai ar sunkvežimiai.

Autobusiukų nuoma užsiimančios įmonės tvirtina: šis transporto priemonė yra itin universali, sunaudojanti mažesnes kuro sąnaudas, o įmokos už autobusiuko nuomą – daugeliui prieinamos.

Taigi kokiais atvejais autobusiuko nuoma yra naudingas pasirinkimas?

  • Kelionei su šeima ir draugais

Jeigu planuojate išvyką su šeima ar draugais – naudinga atkreipti dėmesį į mikroautobuso nuomos galimybę.

Visų pirma, jeigu išvykos metus žmonių skaičius viršija įprasto automobilio talpą (pavyzdžiui, keliaujama su 10 žmonių grupe), mikroautobuso išsinuomavimas padės ženkliai sutaupyti, kadangi užuot vykus su keliais automobiliais – vyksite su viena transporto priemone.

Be to, jog pasirinkę mikroautobusą didesnės žmonių grupės išvykai ženkliai sutaupysite kuro sąnaudų, keliausite visi kartu, o pačiai išvykai pakaks ir vieno vairuotojo (skirtingai negu vykstant su keliais automobiliais), jūs taip pat mažiau teršite gamtą.

Transporto priemonės dėl išmetamųjų dujų yra vienos iš pagrindinių taršos sukelėjų, tad išsinuomavę mikroautobusą išvykai ne tik optimizuosite transporto priemonių skaičių finansinės naudos prasme, tačiau ir padarysite „paslaugą“ gamtai.

  • Asmeninių krovinių pervežimui

Mikroautobuso nuoma gali itin pasitarnauti persikraustant ar pervežant kokius nors daiktus iš vienos į kitą vietą.

Pavyzdžiui, jei jums reikia pervežti ne itin didelių matmenų ar kiekio krovinius, isšinuomodami mikroautobusą sutaupysite, negu pasirinkdami didesnes transporto priemones, kaip sunkvežimiai ar autobusai, arba įprastus automobilius (jei su įprastu automobiliu būtų reikalingi keli reisai iš vienos į kitą vietą).

  • Verslui

Mikroautobusai itin dažnai yra išnomuojami verslui: ir smulkiems individualiems verslininkams, ir transporto įmonėms.

Išsinuomoti mikroautobusą itin naudinga pradedantiems verslą: tokiu būdu jums nereikia skirti didelių investicijų transporto priemonės pirkimui, o transporto priemonė nuomos laikotarpiu yra aptarnaujama nuomos įmonės (kas leidžia sutaupyti).

Taigi jei vykdote krovinių ar keleivių pervežimo paslaugas – mikroautobuso nuoma yra puikus pasirinkimas.

Užsakymo Nr. KMC200099

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: