Organizatorių archyvo nuotr.

Namai, tai vieta, kurioje norime jaustis ne tik saugiai, bet ir jaukiai. Tam, kad šį pojūtį išsiugdyti, reikia bent šiek tiek susirūpinti namuose vyraujančiu dizainu. Skirtingi interjero stiliai, gali sukurti vis kitokią nuotaiką namuose, todėl svarbu pagalvoti, kokios jums emocijos yra svarbios namuose.

Juodosios didžiosios V

Nors ir juoda spalva itin dominuoja tarp žmonių stilių, vis dėl to ji interjere yra vertinama. Juoda spalva, kuri vyrauja tarp virtuvės ir vonios kambario, suteikia šioms dviems patalpoms neįprasto elegantiškumo. Nors ir tai gali būti minimaliausios detalės, tačiau jos tikrai neliks nepastebėtos. Juodos spalvos gali būti paviršiai, sienos, grindys, spintelės ir įvairios dekoracijos. Tiesa, gali būti, jog nenorėsite visą virtuvę ar vonią nudabinti juoda spalva, bet tam, kad pabrėžti akcentines detales, užteks ir juodų vandens maišytuvų, laikiklių, durų rankenų ir pan.
Interjero dizaineriai teigia, jog juoda spalva niekada neišeis iš mados bei visada papildys erdvę. Žinoma, juodos ir baltos spalvos derinys yra vienas iš įsimintiniausių interjero dizainų. Jeigu ieškote virtuvės arba vonios kambario, tačiau vis nerandate sau labiausiai patinkančios, šioje svetainėje rasite visko ko jums reikia!

Fototapetai ar ryškių spalvų sienos?

Fototapetai nėra visų pripažįstami ir mylimi. Sienos, kurios yra papuoštos išskirtinėmis detalėmis įgauna didžiulę atsakomybę įsilieti bei tikti į bendrą kambario vaizdą. Aišku, jeigu pastebėjote, jog namuose, ypač svetainėje ar miegamajame, trūksta akcentinių detalių, tuomet fototapetai gali padėti. Populiariausi fototapetai yra perpinti gėlių paveikslais ir motyvais. Žinoma, jeigu nenorite visų sienų dengti šiais ornamentais, galite pasirinkti tik vieną sieną, o kitas sienas nudažyti jums patinkančia spalva. Taip pat yra dekoratyviniai lipdukai, kurie suteikia panašų efektą, tačiau yra žymiai lengviau priklijuojami ir pakeičiami. Taigi, jeigu manote, jog jums toks sienų tipas gali greitai atsibosti – geriau rinktis dekoratyvinius sienų lipdukus. 

Pilka spalva yra labiausiai mėgstama žmonių kuriant savo interjerą. Taip yra todėl, nes prie jos galima priderinti vos ne visus interjero stilius. Šiuolaikinis pasaulis gali patvirtinti šios spalvos nykumą ir paskatinti žmones rinktis ryškesnes spalvas. Kodėl gi nepasirinkus koralinės spalvos? Ši spalva namams suteikia šilumos, optimizmo bei žaismingumo. Koralinę spalvą galite derinti su raudonais tonais. Šis spalvų derinys kambarį paverčia jaukumo lizdeliu. 

Išskirtinumui sakome taip!

Renkantis minkštuosius baldus nereikėtų bijoti unikalių formų – jos gali būti išgaubtos ir netaisyklingos. Nestandartiniai baldai gali būti tik keli. Jų funkcija bus pabrėžti tam tikras namų vietas bei detales. Kurdami savo namų kampelį galite pasirinkti išgaubtą poilsio kėdę, kurią įmanomą priderinti prie netaisyklingos formos vazos. Toks derinys ne tik suteiks šiuolaikiškumo, bet ir individualumo jūsų namams!

Užsakymo Nr. KMC210134

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: