Organizatorių archyvo nuotr.

Vestuviniai žiedai ir jų stiliaus pasirinkimas yra vienas svarbiausių uždavinių būsimųjų jaunavedžių tarpe. Vienos poros labai greitai susitaria ir lengvai apsisprendžia dėl to, kokius žiedus jie norėtų dėvėti likusį gyvenimą, kitose porose tenka ieškoti kompromisų. O vestuvinių žiedų įvairovė, jų skirtumai ir išskirtinumai tikrai neprisideda prie lengvesnio apsisprendimo.

Klasikiniai vestuviniai žiedai – kokie jie?

Šis žiedų stilius, kaip ir maža juoda suknelė, yra niekuomet iš mados neišeinanti klasika. Prieš kurį laiką galėjo pasirodyti, jog klasikiniai vestuviniai žiedai jau keliauja užmarštin, tačiau neilgai trukus jie ir vėl ėmė dominuoti.

Vienas populiariausių klasikinių žiedų pasirinkimų – raudono arba geltono aukso žiedai be jokių brangakmenių ir kitų puošybos elementų. Dažniausiai puošiami tik graviūra vidinėje žiedo pusėje, labiausiai vertinami dėl jų paprastumo, komforto ir praktiškumo. Klasikiniai žiedai gali būti skirtingo pločio, tobulai tinka prie bet kokių kitų papuošalų ar aprangos stilių. Neretai poros renkasi skirtingo pločio žiedus, kas klasikiniuose žieduose tampa pagrindiniu ir vieninteliu poros išskirtinumu.

Modernūs vestuviniai žiedai – kokie jie?

Šio stiliaus vestuviniai žiedai dažnai dvelkia išskirtinumu ir ekstravagancija, neretai persipina dviejų ar net trijų spalvų aukso kombinacija. Juos renkasi poros, mėgstančios šiek tiek įmantresnius papuošalus, norinčios išsiskirti bei perteikti savo unikalumą. Modernus žiedų stilius leidžia sukurti labai daug pasirinkimų, leidžia perteikti savo išskirtinumą, įgyvendinti savo idėjas bei individualius ar net asmeninius užmanymus.

Šiandien juvelyrai graviravimo pagalba į šiuos žiedus jau gali perkelti kiekvieno iš jaunavedžių piršto antspaudą ar ištartos meilės frazės rezonansą. Modernūs žiedai dažnai puošiami skirtingomis aukso spalvomis, įmantriu dizainu, išskirtinėmis formomis, briliantais, dėl ko tikrai nelieka nepastebėti.

Vestuviniai žiedai su komforto zona – kas tai?

Šiuo metu labai populiarėja žiedai su komforto zona, kuri užtikrina žiedams komfortišką dėvėjimą ir patogumą kasdienybėje. Tai žiedo vidinėje dalyje suformuojamas išgaubimas, kuris žiedo dėvėjimą padaro visiškai nejuntamą. Komforto zona gali būti suformuojama bet kurio stiliaus žieduose, tačiau tai nepakeičia jo stiliaus, kadangi tai lieka nematomoje vidinėje žiedo dalyje.

Užsakymo Nr. KMC210236

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: