Organizatorių archyvo nuotr.

Namų interjeras paprastai atnaujinamas tikrai ne kiekvienais metais tačiau ja dedikuotos tendencijos pasirodo kasmet. Ne išimtis yra ir 2022 – ieji: jau dabar galite sužinoti, kaip turėtų atrodyti jūsų namai kitąmet. Tad, jei planuojate jų atnaujinimą, pats metas susipažinti su 2022 – ųjų metų interjero tendencijomis.

Viena tendencijų, kuri interjere turėtų atsispindėti kitais metais, yra daugybė smulkių detalių. Taigi, norintiems sekti šia tendencija, reikėtų rinktis viską, kas neatsiejama nuo smulkių detalių. Jei sienas planuojate tapetuoti, tokiu atveju, pirmenybę turėtumėte tekti tapetams, kurie yra marginti smulkiais atsikartojančiais ornamentais (čia jūsų laukia detalesnė informacija apie tapetus).

Grindys – vienas svarbiausių patalpos elementų, tad, nieko keista, kad būtent joms yra keliama ypač daug įvairių reikalavimų. Siekiama, kad jos būtų jaukios bei šiltos (jog būtų malonu kojoms), o taip pat – kad būtų patrauklios bei estetiškos. Na, o tuo atveju, jei jums svarbu ir tai, kad grindys pateisintų naujausias tendencijas, tokiu atveju, pirmenybę derėtų teikti vinilinei dangai arba akmens masės plytelėms.

Baldai – irgi svarbi kambario dalis, tad, jiems taip pat turite skirti ypatingą dėmesį. Žinoma nesunku pastebėti, kad tai, kokie baldai bus kambaryje, yra labai individualu, tad tiesiog rinkitės tokius, kurie jums atrodo patys komfortiškiausi. Tačiau, jei jums svarbu, kad baldai pateisintų dar ir naujausias tendencijas, tokiu atveju, derėtų nepamiršti, kad viena jų skelbia, kad baldai turėtų alsuoti natūralumu. Puikus pasirinkimas, pateisinantis šią tendenciją, yra mediniai baldai. Tad visai nesvarbu, kokie baldai jums yra reikalingi – miegamojo lovos, spintelės, kėdės, komodos ir t.t., tebūnie jos iš medienos.

Ne paslaptis ir tai, kad joks namuose esantis kambarys nėra įsivaizduojamas be interjero detalių ar smulkių gaminių. Belieka tik pridurti, kad kitų metų tendencija kalba ir apie tai, kad reikėtų pirmenybė teikti rankų darbo gaminiams. Taigi, jei nuspręsite kambarį papuošti smulkiomis interjero detalėmis, nepatingėkite paieškoti rankų darbo gaminių. Puiki tiks moliniai indai bei vazos, austi kilimėliai arba pinti krepšiai.

Verta pakalbėti ir apie spalvų paletę. Jei dar vos prieš kelerius metus siūlome į interjero spalvų gamą įtraukti kuo daugiau ryškių spalvų, tai 2022 – ieji priešingai, pakvies įnešti kuo daugiau žemiškumo. Taigi, rinkitės žemės spalvas bei šviesius pastelinius atspalvius.

Jei kontrastai įvairiose gyvenimiškose srityse mums nelabai džiugina ar netgi atrodo šiek tiek bauginančiai, tai kitų metų interjero tendencijos leis suprasti, kad visgi tai gali būti labai estetika bei patrauklu. Taip, kaip jau supratote, dar viena kitų metų interjero tendencijų kviečia mus nebijoti kontrastų ir kuo daugiau jų panaudoti kuriant arba atnaujinant namus. Pavyzdžiui, jei siena yra tamsios spalvos, tai vidaus durys turėtų būti šviesios ir atvirkščiai.

Taigi, jau supažindinome su kitų metų interjero tendencijomis, tad, jei planuojate atnaujinti namus, tai padaryti bus kur kas paprasčiau. Na, o pabaigi belieka tik pastebėti, kad viską, ko reikia namų atnaujinimui, verta pirkti internetu. Perkančių internetu, laukia labai didelis pasirinkimas, todėl bus paprasta surasti tuos daiktus bei baldus, kurie ne tik naujausias tendencijas atitiks, bet ir jums labai patiks. Perkant internetu, yra labai paprasta palyginti kainas ir surasti patraukliausiai kainuojančius gaminius. Na, ir, žinoma taip pat, nereikia pamiršti, kad pirkimas internetu visada padeda sutaupyti labai daug laiko, tad jo daugiau liks namų atnaujinimo darbams.

Užsakymo Nr. KMC210231

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: