© Wikimedia Commons nuotr.

Popmuzikos atlikėja Taylor Swift (Teilor Svift) skyrė 250 tūkst. JAV dolerių kitai amerikiečių žvaigždei Keshai (Kišai), kad padėtų jai patenkinti “bet kokius jos finansinius poreikius” po dainininkės pralaimėtos kovos teisme.

26 metų dainininkė šia auka dar kartą pademonstravo savo filantropišką prigimtį, Keshai praėjusią savaitę pralaimėjus bylą dėl galimybės nutraukti sutartį su bendrove “Sony”.

Hito “Tik Tok” atlikėja buvo visiškai sutriuškinta penktadienį, kai Niujorko Manhatano teismas išaiškino, kad ji turi laikytis sutartyje numatyto įsipareigojimo išleisti šešis albumus.

Atlikėja teisme tvirtino, kad “Sony” vadovai stabdo jos karjerą, atsisakydami leisti jai bendradarbiauti su kitais prodiuseriais, išskyrus Dr. Luke’ą (Dr.Luką), kurį ji kaltino dėl daug metų trukusio seksualinio ir emocinio prievartavimo, grasinant pakenkti jos karjerai.

“Rodydama savo paramą Taylor Swift skyrė 250 tūkst. JAV dolerių, kad padėtų Keshai patenkinti bet kokius jos finansinius poreikius šio išbandymo metu”, – sakoma T.Swift atstovo pranešime.

Tačiau šis dosnus T.Swift žingsnis sulaukė gana ciniškų Demi Lovato pastabų socialiniame tinke “Twitter” pirmadienį .

“Padaryk, kad tai pasiektų Kapitolijų arba rimtai kalbėk apie tai, tada man padarysi įspūdį”, – parašė ji.

D.Lovato vėliau pratęsė savo mintį, komentuodama vieno Taylor gerbėjo pasisakymą jos “Instagram” paskyroje, kuriame buvo kalbama apie pirmąjį Demi žinutę apie Taylor poelgį.

“Aš bent jau kalbu apie tai, – parašė ji. – Ne visi turi 250 gabalų, kuriuos gali išdalinti kitiems. Mielai tai padaryčiau, bet neaugau tarp pinigų ir, pagaliau, tikrai neužsidirbau tiek kiek jinai. Bet aš nors kalbu apie tą š***ą, apie kurį nemalonu kalbėti, o ne bandau išlikti politiškai korektiška 24 valandas per parą, septynias dienas per savaitę”.

“Nėra jokio “lenktyniavimo”, man tiesiog rūpi labiau nei kitiems ir aš jau verčiau pradėsiu dialogą apie moteris, kurios atvirai pasisako, kad buvo išprievartautos, nei išmesiu pinigus vienam žmogui. Aš nemenkinu Taylor. Jeigu taip galvojate, tai nieko tokio. Man tiesiog nusibodo, kaip moterys naudojasi tuo “galių moterims suteikimu” ir “feminizmu” ir kitais dalykais, bet iš tiesų vengia nepatogių pokalbių. Aš turiu savo požiūrį ir man visai nerūpi, kad jis kai kam nemalonus. Bent jau aš nebijau susitepti rankų”, – parašė ji.

D.Lovato labai atvirai pati palaiko Keshą. Sekmadienį paskelbtame gana ilgame pareiškime tinkle “Twitter” ji išsakė savo nuomonę apie Keshos teisminę kovą.

Ir ji nėra vienintelė popmuzikos atstovė, palaikanti Keshą teisme. Lilly Alen (Lili Alen) ir Lorde (Lord) taip pat pasiūlė savo paramą teisminį procesą pralaimėjusiai atlikėjai penktadienį socialiniuose tinkluose.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: