Organizatorių archyvo nuotr.

Virtuvės įrengimas dažniausiai pareikalauja daug mūsų brangaus laiko. Juk šioje patalpoje reikia kone daugiausiai skirtingų baldų, o taip pat tenka apgalvoti, kaip visus juos tarpusavyje suderinti tiek pratiškai, tiek ir stilistiškai. Ieškantys paprastesnių sprendimų, itin dažnai renkasi virtuvės baldų komplektus – tokie variantai gali pasiūlyti ne vieną itin vertingą privalumą. Jei iki šiol apie tai nesusimąstėte, siūlome dabar su jais susipažinti iš arčiau. Kodėl virtuvės baldų komplektas yra vertas Jūsų dėmesio?

Sutaupoma laiko

Visi, bent kartą patys įsirenginėję virtuvę, žino, kad rūpesčių šiame etape tikrai netrūksta – juk ir be spintelių laukia dar daugiau svarbių sprendimų. Jei nutarsite visas jas rinktis atskirai, sugaišite nemažai laiko: reikės kruopščiai skaičiuoti visus matmenis, svarstyti, kur kurią pastatyti ar pakabinti, įsitikinti, ar jos iš tikrųjų derės tarpusavyje… O jeigu nuspręsite baldus užsisakyti iš skirtingų vietų, dėl besiskiriančio pristatymo laiko montavimas dar labiau užsitęs. Tad šiuo klausimu virtuvės baldų komplektai turi aiškų privalumą. Gamintojai visus skaičiavimus ir derinimus jau atliko už Jus, tad belieka apsispręsti, kuris variantas geriausiai tinka Jūsų virtuvei.

Mažesnės išlaidos

Ne paslaptis, kad visiems virtuvėms baldams reikalingos ir nemažos investicijos, todėl daugelis ieško alternatyvų, kaip bent šiek tiek sutaupyti. Tokią galimybę suteikia ir virtuvės baldų komplektai. Perkant visą jų rinkinį dažniausiai pavyksta „apsisukti“ pigiau – ir šiuo atveju omenyje turime ne tik populiarųjį posakį, jog „laikas – pinigai“.

Lyginant bendro komplekto ir atskirų spintelių kainas, rinkinio vertė praktiškai visuomet yra mažesnė. Skirtumas gali siekti net 10 procentų, o kartais – net ir daugiau. Žinoma, šis aspektas priklauso nuo konkrečių baldų, tačiau jei lyginsime panašiai atrodančius ir iš tų pačių medžiagų gaminamus baldus, renkantis komplektą, visuomet pavyks bent šiek tiek sutaupyti. Atidžiau susipažinti su virtuvės baldų kainomis ir patys tuo įsitikinti galite paspaudę šią nuorodą: https://pigu.lt/lt/baldai-ir-namu-interjeras/virtuves-baldai.

Nebereikia rūpintis baldų dizaino derinimu

Virtuvėje norime išplėtoti darnią ir harmoningą aplinką, todėl labai svarbu, kad visi šioje patalpoje esantys baldai derėtų tarpusavyje. Jei visas spinteles perkate atskirai, galite neišvengti klaidų – vien jau dėl to, kad bendrą jų vaizdą galite tik įsivaizduoti. Tačiau net ir tuomet, jei nuspręstumėte pasitelkti kitas vizualines priemones, tai pareikalautų papildomo laiko. Tuo tarpu virtuvės baldų komplektų stilistika iš anksto yra suderinta ir kruopščiai apgalvota, taigi Jums užteks nuspręsti, kuris variantas labiausiai derėtų prie kitų patalpoje esančių objektų.

Plati pasirinkimo įvairovė

Neretai atsiranda besibaiminančių, jog bendri virtuvės komplektai nesuteiks tiek pasirinkimo laisvės, kiek pavienės spintelės. Iš dalies su tokiu teiginiu galbūt ir būtų galima sutikti, tačiau atidžiau apžiūrėjus šių baldų pasirinkimo įvairovę akivaizdu, kad variantų nepritrūks net ir patiems išrankiausiems pirkėjams. Komplektai gali būti skirtingų dydžių – skiriasi tiek spintelių skaičius, tiek ir jų matmenys, taigi galima rasti atitinkamo dydžio patalpai tinkamą variantą.

Be to, laukia ir prieš tai aptarta stilistinė įvairovė, o pačių baldų gamybai gali būti pasitelkiamos skirtingos medžiagos. Rinkdamiesi tokį komplektą, galėsite visiškai nevaržyti savo norų, tačiau visi procesai vyks kur kas paprasčiau. Juos apžiūrėti ir įsigyti galite Pigu.lt el. parduotuvėje: spauskite čia, jei norite tai padaryti.

Susipažinus su visais šiais privalumais, nesunku įsitikinti, kad pirkti bendrą virtuvės baldų rinkinį iš tikrųjų apsimoka. Jei vertinate praktiškas, laiką ir pinigus taupančias idėjas, tikrai liksite patenkinti jų suteikiamomis galimybėmis.

Užsakymo Nr. KMC200054

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: