© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Roko veteranas Bruce’as Springsteenas (Briusas Springstinas) sekmadienį išleido internete savo 18-ąjį studijinį albumą “High Hopes”, likus devynioms dienoms iki jo bendrojo pristatymo ir minint šio atlikėjo, turinčio pravardę “Bosas” (The Boss), debiutinio albumo išleidimo 41-ąsias metines.

Televizija CBS paskelbė suteiksianti galimybę Jungtinėse Valstijose iš anksto perklausyti šį albumą internetu (www.cbs.com/shows/the_good_wife/springsteen), baigus rodyti populiaraus serialo apie teismų darbą “Gera žmona” (The Good Wife) šios savaitės seriją apie 22 val. vietos (pirmadienį 5 val. Lietuvos) laiku.

Tačiau Naujajame Džersyje gimusio dainininko, tapusio Amerikos darbininkų klasės balsu rokenrolo pasaulyje, gerbėjai nudžiugo pastebėję, kad galimybė susipažinti su naujuoju dainų rinkiniu buvo atverta anksčiau nei planuota.

B.Springsteenas savo pirmąjį albumą išleido 1973 metų sausio 5-ąją, o dar po dvejų metų išleistas “Born to Run” įtvirtino jo pozicijas tarp roko grandų.

Pirminiai “High Hopes” įvertinimai buvo palankūs.

“Ir vėl Springsteenas tapo kunigu koplyčioje, skelbdamas pamokymus, užuojautą ir kai kada iškeldamas kumštį, (demonstruodamas) solidarumą su neturtingaisiais”, – popmuzikos kritikas Trisas McCallas (Trisas Makolas) rašo dienraštyje “The Star-Ledger”, kuris leidžiamas atlikėjo gimtojoje valstijoje.

“Kai tas įrašas priartės prie savo įsimintinos pabaigos, tikriausiai suvoksite, kad, nepaisant duobėtos pradžios, šio albumo pažįstamos temos – vilties, atgailos ir meilės gebėjimas įveikti kliūtis – atliko savo magiją, panašiai, kaip ir bet kuriame kitame gerame Springsteeno išleidime”, – pridūrė Pete’as Chianca (Pitas Čianka) savo tinklaraštyje “Blogness on the Edge of Town”, pašvęstame 64 metų roko atlikėjui.

Tuo tarpu viena CBS atstovė šią savaitę sakė naujienų agentūrai AFP, kad naujojo albumo prieš jo oficialų išleidimą sausio 14-ąją bus galima pasiklausyti internetu tik Jungtinėse Valstijose.

Paties B.Springsteeno paskyroje socialiniame tinkle “Twitter” sekmadienį pasirodė mįslinga žinutė: “Apie daugiau išankstinių albumo transliacijų bus greitai paskelbta.”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: