(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas susitiko su pasaulio jaunimo (iki 20 metų) lengvosios atletikos čempionate Kanadoje aukso medalį iškovojusiu disko metiku Andriumi Gudžiumi ir irkluotoja Donata Vištartaite, kuri Baltarusijoje iškovojo pasaulio jaunimo (iki 23 metų) čempionato aukso medalį.

Sportininkai atvyko su savo treneriais – buvusiu garsiu disko metiku Vaclovu Kidyku ir Kauno irklavimo mokyklos treneriu Algirdu-Kazimieru Areliu.

„Džiaugiuosi jūsų pasiekimais. Aukšti rezultatai – postūmis judėti į priekį. Kaunas visada garsėjo savo sportininkais. Miestas nuolatos stengiasi paremti savo sporto atstovus. Šiuo metu kaip tik svarstoma galimybė įsteigti stipendijas ne tik kultūros veikėjams, bet ir sportininkams, kurie garsina Kauno vardą. Manau, kad tai būtų dar viena paskata siekti laimėjimų“, – sveikindamas ir linkėdamas sportinės sėkmės sakė meras A. Kupčinskas.

Susitikime taip pat kalbėta apie būtinybę Kaune statyti naują lengvosios atletikos maniežą, kuriame galėtų treniruotis miesto sportininkai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: