(c) organizatorių nuotr.

Sausio 16 d. Kaune liūdėt neteks – čia gros du nuotaikingi kolektyvai, priversiantys pajudint kojas. Į klubo „Nautilus“ sceną žengs jungtinės lietuvių – latvių pajėgos – „Mango“ ir „Oil Busters“.

„Mango“ – tai ne lietuvių merginų popgrupė, o ska/pankroko atstovai iš Rygos. 2006 metais savo veiklą pradėjęs kolektyvas buvo pavadintas „šviežiu Latvijos alternatyviosios muzikinės scenos vėjo gūsiu“. Šeši jauni grupės nariai, pamišę dėl pozityvios ir energingos muzikos, suplakė ska ir pankroką į savitą nenuobodų stilių. „Mango“ spėjo sugroti nemažai klubinių koncertų bei festivalių, pasirodė vienoje scenoje su lietuviams gerai pažįstamais kolektyvais vilniečiais „Dr. Green“ ir dažnais svečiais Lietuvoje – prancūzais „P.O. Box“. Naujausia jų daina „Checkerboard Coloured Cap“ sukasi latviškos radijo stoties „Radio SWH Rock“ eteryje, o grupė tuo tarpu užsiėmusi debiutinio albumo įrašais.

Svečius savo gimtojo miesto scenoje pasitiks kauniečiai „Oil Busters“. Sunkiojo nekrikščioniškojo roko kolektyvo nuotaikingi ir aršūs gitariniai rifai griaudės klubo „Nautilus“ scenoje. Vaikinai prieš porą mėnesių gyvai įrašė albumą „Oil Busters Live @ Džem‘Pub“ ir pasidalino juo su savo gerbėjais internete. Energija, prakaitas, juokas, pyktis, aštrūs tekstai ir, žinoma, rokenrolas – visa tai laukia publikos šeštadienio vakarą „Nautiluse“.

„Oil Busters“ ir „Mango“ kviečia sausio 16 d. 21 val. pašėlti klube „Nautilus“ ((Savanorių pr. 124, Kaunas) ir pasimėgauti gera nuotaika.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: