korotech.lt archyv. nuotr.

Planuojate įsigyti dažymo įrangą, kurios vienas pagrindinių kriterijų, jog ji būtų saugi ir patikima naudoti bei tarnautų ilgą laiką? Taip pat kaip ir naudojantis bet kurią kitą techniką, norisi, kad ji būtų patogi ir darbas su ja būtų ne vargas, o vienas malonumas.

Nusprendę imtis dažymo darbų, visų pirma turite nuspręsti, kokį dažų tipą rinksitės, tuomet jau galėsime patarti, kokia dažymo įranga bus tinkamiausia. Pravartu rinktis populiarų dažymo būdą, kuris labai greitai buvo ir vis dar yra mėgiamas daugelio kompanijų ir pavienių asmenų.  Tai – miltelinis dažymas.

Norint padengti paviršius milteliniais dažais, derėtų išsiaiškinti, kas jie tokie ir kaip juos naudoti. Miltelinių dažų pagrindas yra smulkūs ir birūs, lyg smėlis, milteliai. Jais yra dengiami tik nuvalyti ir nuo apnašų apsaugoti paviršiai. Taigi visų pirma, kaip ir prieš visus kitus dažymo metodus, yra būtina gaminį tinkamai pasiruošti. Nuo planuojamo dažyti paviršiaus turi būti mechaniškai ir chemiškai pašalinamos rūdys ir kiti oksidacijos produktai. Gaminys privalo būti kruopščiai nuvalomas. Konkrečiai medžiagai yra taikomas skirtingas paruošimas.

Taigi miltelinio dažymo įranga Jums padės daug greičiau ir efektyviau pasiekti norimų rezultatų, o šiais dažais nupurkšti paviršiai įgaus ne tik estetinį patrauklumą, bet, tarkim, metaliniai paviršiai bus apsaugoti nuo korozijos. Tokia dažymo įranga taip pat gali suteikti dar keletą kitų privalumų: gaminys gali įgauti struktūrą arba blizgesį; bus prailgintas gaminio naudojimo laikas. Juk ne paslaptis, kad nuo žalingo aplinkos poveikio apsaugoti paviršiai gali tarnauti žymiai ilgiau.

Yra keletas visame pasaulyje garsių kompanijų, kurių dėka miltelinio dažymo įranga galite būti Jūsų rankose. Yra siūlomos tiek paprastos, rankinės dažymo sistemos, tiek sudėtingesnės, skirtos profesionalams. Pastarosios gali būti programuojamos, turėti automatines miltelinio dažymo linijas bei greitą spalvos keitimo sistemą. Pasirinkę žinomo gamintojo produkciją nesuklysite, nes gausite patikimą produktą, kuriam bus suteikta garantija.

Pasirinkti miltelinį dažymą verta, nes jis yra ekologiškas, efektyvus, garantuoja greitą dažymo procesą. Dar verta pridurti, kad šie dažai yra taupūs, nes kartą panaudoti jie gali būti surinkti ir vėl panaudojami sekantį kartą. Išbandykite miltelinį dažymą ir Jūs!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: