© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Britų princas Williamas (Viljamas) antradienį vakare savo namuose – Kensingtono rūmuose – drauge su JAV popmuzikos “karališkaisiais asmenimis” Jonu Bon Jovi (Džonu Bon Džoviu) ir Taylor Swift (Teilor Svift) traukė improvizuotą “Livin’ On A Prayer” versiją.

Klasika tapusią “Bon Jovi” dainą trijulė užtraukė baigiantis iškilmingam renginiui, kuris buvo skirtas benamių labdaros fondui “Centrepoint”. 31 metų Williamas yra šio fondo globėjas.

J.Bon Jovi numerį pradėjo vienas, su gitara, bet antrasis žmogus eilėje į britų sostą ir “Grammy” laureatė užlipo ant scenos ir prisidėjo prie jo – audringai sveikinant auditorijai.

Smokingą vilkėjęs princas padoriai sudainavo priedainius, bet ne tokias žinomas eilutes praleido, linksėdamas į taktą.

23 metų T.Swift scenoje pasirodė su kreminės spalvos, žvyneliais puošta suknele.

“Tokie vakarai kaip šis būna tik kartą gyvenime, – miniai pasakė J.Bon Jovi. – Tačiau šansas daryti permainas gali trukti visą gyvenimą. Kiekvienas iš jūsų šįvakar turite šį šansą daryti permainas”.

Williamas, kurio žmona Kate (Keit) liepą pagimdė jųdviejų pirmagimį princą George’ą (Džordžą), renginio metu įteikė J.Bon Jovi apdovanojimą už jo paties darbą kovojant su skurdu ir benamyste.

J.Bon Jovi savo fondą “Soul Foundation” Jungtinėse Valstijose įsteigė 2006 metais. Šis labdaros fondas siekia padėti amerikiečiams išbristi iš skurdo suteikdamas maisto, mokymą ir įperkamą būstą.

Williamas “Centrepoint” globėjas yra nuo 2005 metų. Fondas dirba su jaunais benamiais Londone ir Šiaurės rytų Anglijoje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: