Šiuolaikinės bibliotekininkės stilius
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ar kada nors atkreipėte dėmesį, kaip atrodo Jus aptarnaujanti bibliotekininkė ir kokie stereotipai apie ją vyrauja? Turbūt dažniausiai įsivaizduojate bibliotekininkę su akinukais juodais rėmeliais, baltais marškinėliais, sijonu žemiau kelių, santūria šukuosena. Ar toks įvaizdis gajus ir šiandien? Kokias bibliotekininkes norėtumėte matyti?

Ruduo – tinkamiausias laikas aprengti bibliotekininkes naujais drabužiais. Sukurkite stilių šiuolaikinei bibliotekininkei, atitinkantį nūdienos tendencijas.

Kauno apskrities viešoji biblioteka kviečia dalyvauti mados tinklaraščių autorius ir visus, neabejingus estetikai, madai ir grožiui. Būkite išradingi, linksmi, rimti, santūrūs, ekstravagantiški ar prabangūs.

Savo piešinius, eskizus ar fotografijas siųskite el. paštu facebookas@kvb.lt arba atneškite juos į Kauno apskrities viešosios bibliotekos Registratūrą (Radastų g. 2, II a.) iki spalio 30 dienos.

Darbai bus eksponuojami Kauno apskrities viešosios bibliotekos socialinio tinklalapio „Facebook“ puslapyje. Nugalėtojai bus apdovanoti rėmėjų prizais.

Kauno apskrities viešosios bibliotekos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: