(c) Kauno teniso akademijos archyvo nuotr.

Lietuvoje sparčiai populiarėjant tenisui trečiadienį ecoTENNIS aištyne įvyko Kauno teniso akademijos atvirų durų dienų renginys. Kauno miesto mero pavaduotojas Stanislovas Buškevičius pasveikino susirinkusį jaunimą: tėvelius su vaikučiais, bei pats išbandė savo jėgas teniso aikštelėje.

Buvo papasakota apie uždarą, ištisus metus veikiantį, kiliminės dangos lauko teniso aikštyną, jo privalumus bei dirbantį personalą, pristatytos specialios teniso treniruočių ir turnyrų programos. Ypatingas dėmeys treniruotėse skiriamas vaikams. Treneriai papasakojo apie savo treniruočių specifiką, inventorių, pademonstravo parodomąją treniruotę, o visi norintys save išbandė aikštelėje.

Kauno teniso akademija įsikūrusi didžiausiusiame Kaune ecoTENNIS kiliminės dangos aikštyne, adresu Draugystės g. 10. Čia sudarytos visos sąlygos treniruotis ištisus metus, bet kokiu oru.

Teniso akademijos įkūrimą inicijavo siekis plėtoti ir populiarinti lauko teniso sporto šaką Kaune, padaryti ją prieinamą vaikams, jaunimui ir plačiąjai visuomenei. Patyrę ir kvalifikuoti teniso treneriai padės ne tik išmokti žaisti lauko tenisą, bet ir mokantiems žaisti pagerinti savo žaidimo įgūdžius bei išugdyti profesionalius tenisininkus.
Daugiau informacijos rasite www.ecotennis.lt.

Kauno teniso akademijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: