Mėgėjų tinklinio turnyras Kaune
(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Šeštadienį Kaune vykęs mėgėjų tinklinio turnyras sulaukė įspūdingo miestiečių susidomėjimo, o dėl didelio dalyvių skaičiaus jo organizatoriai nusprendė kitais metais turnyrą rengti visą savaitgalį.

„Kadangi sulaukėme didesnio norinčiųjų dalyvauti skaičiaus nei galėjome tikėtis, kitąmet žadame rengti ne vienos dienos, o visą savaitgalį trunkantį turnyrą“, – žadėjo Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Arūnas Samochinas.

Kauno Panemunės ir Kauno marių pliažų aikštelėse šeštadienį savo jėgas išbandė per 50 tinklinio komandų. Populiariausioje 2×2 kategorijoje nepralenkiamas buvo Karolio ir Šarūno Nekrošių duetas, o 3×3 – „GGM“ (Giedrė Tarnauskaitė, Goda Jankauskaitė ir Mantas Beginskas) komanda.

Laimėtojai gavo taures, medalius ir rėmėjų įsteigtus prizus, o visi kiti buvo apdovanoti atminimo dovanomis.

Pasak „Sportuojanti Lietuva“ vadovo, žmonių susidomėjimas tinkliniu suteikia papildomos motyvacijos tokiems turnyrams organizuoti ateityje.

„Renginyje dirbę teisėjai patvirtino, kad šis turnyras pagal dalyvių skaičių buvo vienas didžiausių Lietuvoje. Tokie rezultatai suteikia vilties, kad žmonėms reikia sporto, reikia aktyvaus poilsio, o mums belieka tik atlikti savo darbą“, – savo mintimis dalinosi A. Samochinas.

Asociacijos „Sportuojanti Lietuva“ informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: