Four Seasons Resort Maldives, Landaa Giraavaru nuotr.

Ar gali būti kas nors romantiškiau ir labiau įsimintina nei vestuvės ant jūros kranto? Taip. Vestuvės vandenyne su nuostabiais vaizdais, vėžliais ir spalvotomis žuvytėmis.

Poroms, kurios nusprendė tuoktis „Four Seasons“ viešbutyje, Maldyvuose tikrai nereikės rūpintis, kad turėtų kažką mėlyno. Jaunavedžiai priesaikas gali pasakyti viduryje Indijos vandenyno laisvai plaukiojančiame paviljone su stikliniu dugnu. Porai ir (daugiausia) 16 svečių siūloma sukurti išskirtinę šventę: plaukimas laivu iki kuklios, tačiau elegantiškos ceremonijos vietos, kurioje svečius pasitinka žydras jūros horizontas.

Po kojomis matosi jūra, plaukioja vėžliai, kurie yra čia laikomi. „Four Seasons“ vėžlių reabilitacijos centras tampa namais sužeistiems vėžliams. Tuo pačiu, kai šie nuostabūs sutvėrimai plaukioja tiesiai po kojomis, švenčių dalyviai tampa sunkaus veterinarų darbo liudininkais. Pasitelkiant visus šiuos dėmesį kaustančius elementus, paviljono lankytojams garantuojami įspūdžiai, kurių jie niekada nepamirš.

Maldyvai jau ne vienerius metus yra populiari kelionių kryptis vestuvėms ar medaus mėnesiui, todėl ne nuostabu, kad yra nuolat stengiamasi pagerinti švenčių ir poilsio kokybę, nustebinti jaunuosius naujomis idėjomis.

1

2

4
8

10

Four Seasons Resort Maldives, Landaa Giraavaru nuotr.

Taip pat skaitykite: Miesto pokalbiai: pasaulyje pripažintas vestuvių fotografas Mantas Janavičius

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: