© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Šeštadienį posėdžiaujanti Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) taryba patvirtino savivaldos rinkimų štabą – jam vadovaus Seimo narė Rasa Juknevičienė.

“Atvirai pasakysiu, kad nesu labai sužavėta šituo pasiūlymu ir nelabai man patiko tas siūlomas darbas, tačiau, kaip ir jūs visi, esu pareigos žmogus, todėl darysiu viską, kad tie rinkimai būtų kaip galima sėkmingesni”, – kalbėjo R.Juknevičienė.

Ji nesiėmė prognozuoti, kaip konservatoriams seksis per savivaldos rinkimus, teigdama, kad tai itin priklausys nuo kiekvieno skyriaus veiklos.

“Šiuose rinkimuose yra įtraukiama labai daug žmonių. (…) Čia aišku, ir ambicijos, ir tikslai, ir jausmai yra – reikės bandyti apjungti tuos interesus į vieną, kad partija kaip galima geriau pasirodytų”, – kalbėjo konservatorė.

R.Juknevičienė atkreipė dėmesį, kad į partijos kandidatų sąrašus įrašomi asmenys, dar neseniai buvę konservatorių konkurentais rinkimuose, ir teigė, kad partija turėtų dėl to tvirtai pasisakyti.

Štabos nariais tapo Jurgis Razma, Valentinas Stundys, Arvydas Anušauskas, Dainius Kreivys, Andrius Vyšniauskas, Kazys Starkevičius, Donatas Jankauskas, Monika Navickienė, Jonas Survila ir Paulius Saudargas.

Taip pat sudaryta štabo patarėjų grupė, kuriai priklauso 16 konservatorių.

Savivaldos rinkimai vyks kitų metų vasarį arba kovą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: