(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ilgąjį savaitgalį policijos stiprina patruliavimą, visoje šalyje dirbs daugiau pareigūnų, nei įprastai.

Policija vykdys prevencines priemones, kurių metu sieks užtikrinti viešąją tvarką, žmonių ir eismo saugumą, suaktyvins teisės pažeidimų prevenciją. Nebus toleruojamas alkoholinių gėrimų vartojimas ir girtų asmenų pasirodymas viešosiose vietose. Policija prašo gyventojų nelikti abejingais, neleisti sėsti girtų giminaičių ar pažįstamų už vairo, neblaivių asmenų paprašyti pasilikti namuose. Primename, kad girtų asmenų pasirodymas viešose vietose ne tik sukelia kitų piliečių nepasitenkinimą, bet ir patys asmenys dažnai tampa nusikaltėlių aukomis.

Daugiau pareigūnų budės ir šalies keliuose, kurie prižiūrės eismą, teiks visokeriopą pagalbą Kelių eismo taisyklių besilaikantiems ir mandagiems vairuotojams. Tačiau pareigūnai netoleruos kelių chuliganų, neblaivių ar apsvaigusių nuo narkotikų vairuotojų.

Lietuvos policija linki visiems šalies gyventojams gražių ir prasmingų šv. Velykų ir pataria saugiai elgtis kelyje. Važiuodami automobiliu nepamirškite užsisegti saugos diržų, vaikus vežkite tam skirtose specialiose saugos sėdynėse. Mopedų ir motociklų vairuotojus, jų keleivius prašome užsisegti saugos šalmus.

Elkimės kultūringai, saugiai ir negadinkime švenčių nei sau, nei kitiems.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: