(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

I DALIS: Chrisas Magerlis – Austrijos grupės „Once Tasted Life” lyderis.
Savo soliniuose pasirodymuose Chrisas Magerlis pristato naujus autorinius kūrinius, o taip pat ir unikalias akustines kai kurių dainų versijas, sukurtas drauge su „Once Tasted Life”. Jo muziką galima apibūdinti kaip tiltą, tarp labai lėtų ir melancholiškų melodijų ir energingų, išjudinančių dainų, kurių pagrindas labai poetiška ir vaizdinga lyrika, pasakojanti istorijas iš kasdienio žmonių gyvenimo.

II DALIS: Bob Wiseman yra net 12 folko/ džiazroko solinių albumų autorius.
Atlikėjas buvo „Blue Rodeo” narys nuo šios grupės įkūrimo (1984 m.), tačiau paliko grupę po jų 1992 metų albumo „Lost Together” išleidimo. 1989 metais išleido pirmąjį solinį albumą „Bob Wiseman Sings Wrench Tuttle: In Her Dream”.
Jo žinomiausias dainos: „Have a nice day” (iš 1993-iųjų albumo „City of Wood”) ir „What the Astronaut Noticed and Then Suggested” (iš „Present by Lake Michigan Soda”, 1991 m.).
Nuo 2000 m. Bob Wiseman sukūrė 8 filmus ir vaizdo klipus, kuriems jis gyvai pritaria akordeonu, gitara ir fortepijonu. Su šiuo unikaliu projektu muzikantas daug keliauja – paskutinysis turas 2009 metais buvo po Naująją Zelandiją.
Wiseman taip pat yra daugelio Kanados atlikėjų prodiuseris.

Bilietai: “Nautilus” ir bilietai.lt Kaina – 15Lt (stovimi) ir 30, 20 Lt (sėdima vieta).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: