Beno Jankausko nuotr..

Atlikti savo kūrybą su orkestru – solidus pareiškimas, kurį sėkmingai pristato „Colours of Bubbles“. Jau šindien grupės laukia didžiausias ir ambicingiausias solinis koncertas – Trakų pilies kieme grupė, kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, pristatys bendrame projekte „Untold Story“ skambančius savo kūrinius.

Praėjusių metų rudenį sukurtą „Untold Story“ programą specialiai šiam renginiui grupės ir orkestro duetas papildė naujais elementais – pirotechnikos efektais, į sceną sugrąžintomis, grupės nariams įprastomis elektrinėmis gitaromis ir ypatinga viešnia. Kartu su „Colours of Bubbles“ ir orkestru du kūrinius šiame koncerte atliks dainininkė Jurga.

„Trakų pilis įpareigoja ir priverčia jaustis ypatingai, todėl norime, jog toks būtų ir mūsų pasirodymas čia. Dėl to, akustines gitaras pakeisime elektrinėmis, pridėsime specialių efektų bei atliksime kelis kūrinius su nuostabiąja Jurga“, – sakė grupės lyderis Julijus Aleksovas.

Praėjusį rudenį prasidėjusią bei išparduotais koncertais ir albumu „Untold Story“ pažymėtą orkestro ir grupės draugystę abipusiai tęsti nusprendę kolektyvai šią vasarą kartu ant scenos stojo jau du kartus – soliniame pasirodyme Chaimo Frenkelio viloje Šiauliuose bei Jūros šventėje Klaipėdoje.

Į koncertą Šiauliuose liepos pabaigoje buvo išparduoti visi bilietai, koncertą stebėjo per tūkstantį žiūrovų. Klaipėdoje kruizinių laivų terminale koncertas sutraukė per penkis tūkstančius žiūrovų. Jau dabar aišku, kad Trakų pilies kiemas taip pat bus pilnas, tačiau bilietų į koncertą dar galima gauti „Bilietai.lt“.

„Trylika metų augome ir neplanuotai ruošėmės šiam renginiui – didelei, išskirtinei scenai ir pasirodymui su orkestru. Tai – mūsų ilgo darbo rezultatas, dėl kurio jaudinamės, kurio labai laukiame ir už kurio palaikymą esame visiems labai dėkingi“, – teigia „Colours of Bubbles“ nariai ir jau rytoj, rugpjūčio 9 dieną kviečia susitikti Trakų pilies kieme.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: