Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis porų dar santykių pradžioje padaro didžiulę klaidą, nes ieško „tinkamo“ žmogaus. Vos prasidėjus pirmiesiems nesutarimams, mylimieji iškart pradeda kelti sau klausimą, ar tai tikrai tas vienintelis žmogus, kaip rodoma V. Disnėjaus filmukuose. Klaidingai suprantama, kad nesutarimai ir pykčiai rodo, jog pasirinktas netinkamas žmogus. Vis dėlto, visa santykių sėkmė ir laimė glūdi tik jūsų rankose. Jūsų pasirinkimas, ar naujos sekso pozos santykius nudažys ryškiomis spalvomis, ar gėlės, ar bet kokie kiti malonūs dalykai. Sužinokite, kaip laimingos poros puoselėja savuosius.

Dalinasi vidiniu pasauliu

Universali taisyklė, kuria vadovaujasi visos laimingos poros – gilus, intymus bendravimas, ir tai reiškia ne tik seksą. Šiame kontekste intymumas reiškia emocinį ryšį, gilų vienas kito supratimą. O būdai, kaip sukurti tokį ryšį, yra išties paprasti. Pavyzdžiui, paklauskite antrosios pusės, kaip praėjo diena. Tačiau išgirdę atsakymą „gerai“ arba „normaliai“, nenustokite klausinėję toliau, kol išgirsite nuoširdesnį, išsamesnį atsakymą. Žinoma, patys atsakinėkite taip pat nuoširdžiai ir atvirai.

Tikroji šio klausimo prasmė – kvietimas pasidalinti savo vidiniais išgyvenimais ir sužinoti, ką mylimasis galvoja ir jaučia iš tikrųjų. Tokius pačius klausimus derėtų užduoti kalbant ir intymiomis temomis, tokiomis kaip mėgstamiausios sekso pozos, patinkančios technikos, sekso žaislai. Nesvarbu, ar klausimas apie dieną, ar apie seksą, visi atsakymai turėtų būti nuoširdūs.

Palengvina vienas kito gyvenimą

Reikia pripažinti, kad gyvenime žmonės turi krūvas reikalų – darbas, vaikai, pomėgiai. Tačiau vienas gražiausių dalykų santykiuose su kitu žmogumi yra tai, kad visuomet šalia savęs turite, kas gali jums padėti. Kartu esate komanda, tad ir su iššūkiais kovojate drauge. Laimingos poros visuomet randa būdą, kaip palengvinti antrosios pusės gyvenimą. Kiekvieną dieną. Ir tai neturi būti dramatiški žygdarbiai. Pakanka ryte paruošti puodelį kavos ar padėti raktelius šalia durų. Visuomet klauskite: „Kaip dabar galėčiau tau padėti?“.

Nuolat puoselėja aistrą

Jeigu manote, kad aistra ir trauka santykiuose tiesiog egzistuoja, klystate. Aistra kaip ugnis – turite nuolat pilti į ją kuro, kad ji degtų. Tačiau būdai, kaip tai daryti, skiriasi priklausomai nuo poros. Vienoms padeda įvairios sekso pozos, kitoms – intymūs pašnekesiai. Žvelgiant į santykių paveikslą iš toliau, aistra aplanko ne tik sueities metu. Ji kur kas dažniau sužadinama tada, kai matome antrąją pusę mėgaujantis darbu ar pomėgiu, kai jai puikiai sekasi tai daryti.

Negaili fizinių prisilietimų

Laimingos poros dalinasi aistringais prisilietimais. Skamba paprastai, tačiau nedaugelis porų tai sugeba padaryti tinkamai. Kodėl? Kadangi daugelis tokius prisilietimus naudoja inicijuoti seksui. O juk ne visuomet antroji pusė būna tam nusiteikusi. Tokiu atveju ji susigūžia, užsidaro savyje, kadangi jaučia spaudimą, ir prisilietimai tampa nemaloniais.

To išvengti galite priimdami susitarimą, jog nuo šiol seksą inicijuosite ne prisilietimais, tačiau žodžiais. Lieskite, kai norite parodyti, kad mylite, o atvirai kalbėkite, kai norite pasakyti, kad, pavyzdžiui, mintis apie naujos sekso pozos išmėginimą jus šiandien visą dieną varo iš proto.

Laimingos poros nedaro nieko stebuklingo arba to, ko negalėtumėte savo santykiuose pritaikyti ir jūs. Galiausiai, visi patarimai pasiekia vieną ir tą patį tašką – atvirą, nuoširdų pokalbį. Tik kalbėdami vienas kitą suprasite, pajusite ir galėsite vienas kitam padėti tobulėti. Linksminkitės kartu, juokitės, verkite, dirbkite ir įveikite sunkumus! Žinoma, nepamirškite ir būti dėkingi.

Užsakymo Nr. KMC200028

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: