LKL transliacijos - Fotodiena.lt / Organizatorių archyvo nuotr.

Naujojo LKL sezono laukiame su nekantrumu – jis žada daug jaudulio ir džiugesio. „Betsafe-LKL“ 2023-2024 metų sezono startas jau visai čia pat – kovos prasideda rugsėjo 16 dieną. Žinoma, krepšinio gerbėjams norisi nepraleisti nė vienų rungtynių. Tačiau net ir didžiausiems fanams ne visuomet pavyksta stebėti varžybas gyvai. Be to, kartais norisi tiesiog patogiai įsitaisyti prie ekrano. Tad kaip ir kur žiūrėti LKL 2023-2024 m. sezono transliacijas?

LKL transliacijos televizijos kanaluose

Stebėti varžybų transliacijas per televiziją – įprastas, laiko patikrintas ir daugelio pamėgtas būdas. LKL 2023-2024 m. sezono rungtynes bus galima pamatyti LNK kanalų grupės kanalo BTV eteryje. Čia bus transliuojamos svarbiausios savaitės rungtynės, vyksiančios šeštadieniais ir sekmadieniais, o jei varžybos vyks kitomis savaitės dienomis, ryškiausios iš jų taip pat bus transliuojamos. Prieš varžybas ir po jų bus rodomos trumpos 10–15 min. trukmės laidos, apimančios gyvus interviu ir žaidimo analizes. Žiūrovams rungtynes stebėti padės komentatoriai Robertas Petrauskas, Tomas Langvinis ir Vaidas Čeponis.

LKL 2023-2024 m. sezono transliacijas televizoriuje taip pat galima žiūrėti tiesiogiai pasitelkiant „Go3“ platformą: joje bus rodomos visos LKL 2023-2024 m. sezono rungtynės, net ir tos, kurių BTV netransliuos. Tiesa, reikia turėti omenyje, kad ši platforma yra mokama.

LKL transliacijos internetu

Nemažai žmonių pirmenybę teikia krepšinio varžybų stebėjimui internetu – tai paprastas ir patogus būdas. Tikėtina, kad šį sezoną LKL transliacijos internetu bus pasiekiamos LNK.lt platformoje. Žinoma, rungtynes internetu tiesiogiai bus galima žiūrėti mokamoje „Go3“ platformoje. Na, o jei varžybų tiesiogiai stebėti nepavyksta, bet norisi bent jau sekti rezultatus, tą padaryti galima LKL.lt svetainėje.

Kaip žiūrėti LKL užsienyje?

Užsienyje gyvenantys ar besisvečiuojantys krepšinio gerbėjai taip pat nenori atsilikti nuo „Betsafe-LKL“ aktualijų. Suprantama, nesinorės praleisti ir LKL 2023-2024 m. sezono kovų. Pageidaujantiems LKL varžybas žiūrėti užsienyje galimi keli variantai.

Pirmasis – jau minėtoji „Go3“ platforma, kuria galima naudotis visose Europos Sąjungos (ES) ir Europos Ekonominės erdvės (EEE) šalyse.

Kitas būdas žiūrėti LKL transliacijas užsienio šalyse yra sporto ir pramogų platforma „Fanseat“. Ši platforma taip pat yra mokama.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: