Paskelbtas netrukus pasirodysiantis „Amazon“ serialo „Žiedų valdovas“ oficialus aprašymas. Jis šį serialą apibūdina taip:

Amazon Studios“ seriale pirmą kartą vaizduojamos didvyriškos, pasakiškojo Antrojo Viduržemės Amžiaus istorijos, legendos. Epinės dramos veiksmas vyksta 1000 metų prieš Dž.R.R Tokino kūrinių „Hobitas“ ir „Žiedų valdovas“ įvykius. Tai era, kurioje susidarė didžiosios karalystės, užsitarnavusios šlovę ir po savęs palikusios tik griuvėsius, viltis beveik prarado prasmę, buvo skirti išbandymai herojams, kurie kėlė abejonių, o pats didžiausias Tolkino aprašytas piktadarys, pagrasino žemę paskandinti tamsoje. Seriale, prasidėjusiame gan ramiais laikais, pasakojama apie grupę naujų ir senų personažų, kurie vėl susiduria su ilgai jiems baimę variusiu Viduržemės blogiu. Nuo tamsiausių Ūkanotojų kalnų užkaborių iki sostinės Lindono didingų miškų, kvapą gniaužiančios Nūmenoro karalystės salos ir tolimiausio žemėlapio krašto, šios karalystės ir personažai įamžins savo palikimą, kuris gyvuos per amžius.“

Oficialioje serialo „Twitter“ paskyroje pasirodė žemėlapio paveikslėlis su dviem žinutėm: „Vienas žiedas visiems valdyti, Vienas žiedas visiems surasti, Vienas žiedas visiems atvesti ir tamsybėse amžiams surišti. Žemėje Mordoro, kur šešėliai driekias,“ ir „Sveiki atvykę į Antrąjį Amžių.“ Antrasis Amžius Tolkino mitologijoje buvo laikas, kuomet atsirado Galios žiedai ir Saurono žiedas.

Seriale vaidina gausus aktorių būrys: Robertas Aramajas, Ouveinas Arturas, Nazanin Boniadi, Tomas Badžas, Morfydd Clark, Izmaelis Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Džozefas Molas, Tyroe Muhafidin, Sofija Nomvete, Megan Ričards, Dilanas Smitas, Čarlis Vikersas ir Danielis Vimanas. Gruodžio mėnesį buvo paskelbta dar apie 20 aktorių.

Serialo „Žiedų valdovas“ scenarijų parašė ir prodiusavo Džonas D. Peinas ir Patrikas Makėjus. Keletą epizodų režisuos ir Chuanas Antonio Bayona. Be jau paminėtų serialo komandos narių, prie kūrybinės grupės taip pat prisideda: vykdomieji prodiuseriai Lindsė Vėber, Briusas Ričmondas, Keilamas Grinas, buvusi „Amazon“ video turinio vadovė Sharon Tal Yguado, Dženifer Hutchison, Džeisonas Cahill, Džastinas Doble, prodiuseris Ronas Eimsas, scenarijaus autorė ir prodiuserė Helena Shang ir pprodiuseris Krisas Niumanas. Bayona prodiusavimo darbus atliks kartu su savo partneriu Belenu Atienza.

Taip pat skaitykite: „Amazon“ kuriamas serialas „Žiedų valdovas“ susiduria su sunkumais ir sudėtingais klausimais

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: