Davidas Bowie © Wikimedia Commons archyvo nuotr.

David’o Bowie gerbėjai turėjo laukti dešimt metų, kol pasirodė naujasis legendinio muzikanto studijinis darbas – vos prieš porą metų pasirodė albumas The Next Day, o prieš tai sekęs darbas buvo Reality, išleistas dar 2003-aisiais. Tačiau dabar David’o Bowie gerbėjai vėl gali džiaugtis: neseniai oficialiame atlikėjo “Facebook” paskyroje buvo pranešta, kad ruošiamas naujasis studijinis darbas Blackstar, kuriame bus ir to paties pavadinimo singlas, kurio premjera – lapkričio 20 diena.

Kaip pranešama oficialioje atlikėjo “Facebook” paskyroje, 25-asis studijinis darbas vadinsis Blackstar, o kartu jame bus ir to paties pavadinimo singlas, kurio premjera – lapkričio 20 dieną. Pats albumas, kaip žadama, turėtų pasirodyti kitais metais per 69-ąjį David’o Bowie gimtadienį, sausio 8 dieną.

Reaguodamas į žinią apie naują studijinį albumą, dienraštis The Times UK albumą Blackstar pavadino “šokiruojančiu”, o albumo muzikinis stilius įvardijamas kaip “septynių dainų po 10 minučių trukmės Grigališkojo choralo bei elektroninio-Kraftwerk skambesio mišinys”, tačiau šiuos gandus David’as Bowie komentuoti atsisakė bei patarė “sukoncentruoti dėmėsį į faktus, kurie buvo atskleisti oficialiai”.

Taip pat muzikantas pirmą kartą per du dešimtmečius sukurė muzikinį garso takelį John’o Hurt’o ir Samantos Morton prodiusuojamam daugiaserijiniam filmui The Last Panthers:

Taip pat skaitykite: Dainininkė Samantha Fox dėl oro uoste sukelto skandalo nebuvo įleista į lėktuvą, turėjusį atskraidinti ją į Lietuvą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: