„Måneskin“ / M. Cooperio nuotr.

Ši muzikinė naujiena buvo įrašyta Los Andžele, o jos prodiuseriu tapo muzikos pasaulyje gerai žinomas veikėjas – Maxas Martinas. Šis meistras prodiusavo tokių atlikėjų kaip The Weeknd, Lady Gaga, grupės „Coldplay“ muziką.

Naujasis kūrinys „Supermodel“ pasirodo netrukus po to, kai kitas grupės hitas „Beggin‘“ pasiekė rekordinį 1 mlrd. perklausų internete.

Kalifornijos saulės įkvėptą dainą puikiai papildo „Måneskin“ būdingi roko ritmai. Neabejotinai ši naujiena žaviuosius italus tik dar labiau įtvirtins kaip šių dienų rokenrolo ikonas. Kaip sako pati grupė, naujam kūriniui įkvėpė Los Andžele sutikti žmonės.

„Supermodel“ parašėme po kelių savo geriausių mėnesių Los Andžele. Kartais mus išties stebino, o kartu ir labai intrigavo tai, kaip čia žmonėms rūpi jų statusas ir buvimo „įžymybe“ idėja, kaip juos yra apsėdusi išvaizdos ir „kas pažįsta ką“ tema“, – pristatydami dainą kalbėjo grupės nariai.

„Įsivaizdavome mįslingą supermodelį, kuri yra labai kieta, linksma ir komunikabili. Tuo pačiu realybėje ji yra nerami asmenybė, slepianti savo liūdesį ir priklausomybę. Viena vertus, tu ja myli, nes ji tikrai moka gerai leisti laiką. Kita vertus, nori jos vengti, nes ji gali tau prišaukti nemalonumų“, – toliau pasakoja „Måneskin“.

Grupė šią dainą pirmąkart gyvai pristatys „Eurovizijos“ dainų konkurso finale Turine jau šį šeštadienį, gegužės 14 d.

Kartu šis pasirodymas pažymės metus nuo tada, kai „Måneskin“ laimėjo didžiąją „Euroviziją“ ir kosminiu greičiu tapo pasaulinėmis roko žvaigždėmis.

Spalio 31 d. JAV prasidės „Måneskin“ muzikinis turas po pasaulį „Loud Kids Tour“. Kitąmet grupė sugrįš į Europą ir surengs koncertus didžiausiose Senojo žemyno arenose – Londone, Paryžiuje, Berlyne ir kitur.

Tiesa, lietuviams nereikės tiek ilgai laukti – „Måneskin“ Lietuvoje koncertuos jau šių metų birželio 7 d. Koncertas vyks Vingio parke, Vilniuje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: