Sumner Stroh / instagram nuotr. ir Adamas Levinas / gashleygoh - Flickr Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0) nuotr.

Muzikos grupės „Maroon 5” vokalistas Adamas Levinas su žmona Behati Prinsloo laukiasi trečio vaikelio. 23-ejų metų instagramo modelis Sumner Stroh pareiškė, kad atlikėjas buvo užmezgęs su ja romaną ir dabar prašo leidimo jos vardu pavadinti savo būsimą vaiką.

350 000 sekėjų instagrame turinti Sumner Stroh šiuos kaltinimus muzikantui išsakė savo TikTok paskyroje paskelbtame vaizdo įraše. Ji tvirtina, kad su jau vedusiu atlikėju matėsi apie metus, tačiau laiko nepatikslino. Levino žmona yra „Victoria’s Secret“ modelis Behati Prinsloo.

Buvau užmezgusi romaną su „Victoria’s Secret“ modelį vedusiu vyru. Tuo metu buvau jauna ir naivi. Tiesą sakant, jaučiuosi išnaudota“, – savo vaizdo įraše teigė Stroh.

Levinas Prisnloo vedė 2014 m. Šį mėnesį pora paskelbė, kad laukiasi trečio vaikelio. Jie jau turi dvi ketverių ir penkerių metų dukteris.

TikTok’o vaizdo įraše Stroh dalinasi, kaip ji teigia, instagrame iš Levino gautos žinutės nuotrauka, kurią jis, pasak modelio, jai atsiuntė, kai ji „kokį mėnesį su juo nebendravo“. Žinutėje parašyta: „Gerai, turiu rimtą klausimą. Laukiamės dar vieno vaikelio ir jei tai bus berniukas, aš noriu jį pavadinti Sumneriu. Ar tu nieko prieš? Aš VISIŠKAI rimtai.“

Ji taip pat pademonstravo savo mobiliojo ekrano nuotraukas, kuriose matyti instagrame gautos flirtuojančios žinutės, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, iš Levino paskyros.

Stroh tvirtino, kad šia istorija neplanavo pasidalinti viešai, tačiau pakeitė nuomonę, kai vienas iš draugų, kuriam nusiuntė tas pačias ekrano nuotraukas, pabandė parduoti jas bulvariniam laikraščiui.

Ji gynėsi, kad romaną užmezgė, kadangi „pati to nesuprasdama buvo sukompromituota“ ir „ja buvo manipuliuota“.

Gėdijuosi, kad susidėjau su vyru, kuriam trūksta sąžinės balso ir pagarbos jausmo“, – tokius žodžius įrašė moteris vaizdo įraše.

Levino atstovas į prašymą pakomentuoti atsakė ne iš karto.

Per 10 valandų po vaizdo įrašo paskelbimo jis buvo peržiūrėtas 7.5 milijono kartų. Vėliau, atsakydama į kritiką, moteris paskelbė antrą vaizdo įrašą, kuriame teigia, kad nebando vaidinti aukos.

Aš jokiu būdu nesistengiau laimėti sekėjų prielankumą, – teigė modelis. – Visiškai suvokiu, kad šioje situacijoje nesu auka. Juk ne aš lieku įskaudinta, o Behati ir jos vaikai. Dėl to labai apgailestauju.“

Taip pat Stroh paaiškino, ką turėjo omenyje, kai sakė, kad jautėsi manipuliuojama.

Šiuo klausimu svarbiausia tai, kad aš buvau įsitikinusi, jog jų santuoka žlunga. Tikėjau, kad norėdami išvengti žurnalistų dėmesio jie tiesiog laiko tai paslaptyje, nes, kaip jis man teigė, buvau naujokė Los Andžele. Tiesiog padariau išvadą, kad taip viskas ir vyksta tokio kalibro žvaigždių pasaulyje“, – pasakojo nuomonės formuotoja.

Dėl šios priežasties aš ir jaučiuosi išnaudota. Jis žinojo, kad tikiu kiekvienu jo žodžiu, kadangi būdama naujokė Los Andžele esu pažeidžiama, – tęsė moteris. – Be to, jis man siuntė tiesiogines žinutes tiesiai iš savo patvirtintos instagramo paskyros. Neturėjau pagrindo abejoti. Dabar suvokiu, kad greičiausiai tai taip pat buvo manipuliacija – žinote, dengimasis taktika, kad tai per daug akivaizdu, kad būtų melas.“rinsloo už „nederamą“ elgesį.

„Maroon 5“ dainininkas Adamas Levinas negia, kad turėjo romaną, tačiau atsiprašė savo nėščios žmonos Behati Prinsloo už „nederamą“ elgesį. „Aš peržengiau ribą.” – pareiškė dainininkas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: