© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Paauglių dievaitis Justinas Bieberis (Džastinas Biberis) ketvirtadienį paskelbė “Twitter” sudrebinusią žinutę, skelbiančią, jog svarsto galimybę pasitraukti nuo scenos, kuri sutapo su jo naujo filmo pasirodymu JAV kino teatruose per Kalėdas.

“Mano mielieji draugai, aš oficialiai pasitraukiu”, – rašė 19-metis J.Bieberis socialiniame tinkle beveik 48 milijonams savo pasekėjų.

Ši žinutė buvo persiųsta daugiau nei 240 tūkst. kartų ir visame pasaulyje populiarų tinklą užgriuvo begalė J.Bieberio gerbėjų žinučių.

Tačiau kiek vėliau paskelbta kita kanadiečio atlikėjo žinutė privertė kiek suabejoti jo ateities planais.

“Žiniasklaida daug apie mane kalba. Jie sukuria daug melagysčių ir nori, kad aš susimaučiau, bet aš niekada jūsų nepaliksiu”, – rašė jis.

Po to J.Bieberis paskelbė naujausio savo filmo “Justin Bieber’s Believe”, kuris trečiadienį pasirodė JAV kino teatruose, reklaminį klipą ir sveikinimą : “Visiems linksmų Kalėdų. Būkite geri vienas kitam”.

Praėjusią savaite interviu vienai Los Andželo radijo stočiai sakė, kad “meta muziką, meta viską”, ir ketina “žaisti golfą”.

Rekomenduojame

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.
 
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: