Noah Cyrus / Organizatorių archyvo nuotr.

Miley Cyrus jaunesnioji sesuo 22-jų Noah Cyrus šiandien pristatė savo pirmąjį studijinį albumą „The Hardest Part“, kuris ją išgelbėjo nuo sunkios depresijos ir greičiausiai netgi ją pačią.

Nors Noah Cyrus muziką kuria nuo 12 metų, o jos kūrybos perklausos internete viršija 3 milijardus, giliai asmeniškas debiutinis albumas pasirodė tik šiandien. Albume yra 10 dainų, kuriose kalbama apie dainininkės kovą su priklausomybėmis.

Praėjo 6 metai nuo tada, kai Noah Cyrus pirmą kartą pasirodė scenoje, tačiau kylant jos kaip muzikantės karjerai, dainininkės savijauta sparčiai blogėjo. Iki 2020 m. pabaigos ji pasiekė dugną.

Noah Cyrus / Organizatorių archyvo nuotr.

Norėjau mirti, – prisipažįsta dainininkė ir dainų autorė. „Tada ir buvau supažindinta su svaiginamaisiais vaistais, kurie palaipsniui užvaldė mano gyvenimą. Iki 2020 m. pasiekiau žemiausią tašką – tapau linkusi į savižudybę ir turėjau nesveikus, nuo kito žmogaus labai priklausomus santykius. O kai prasidėjo pandemija, atsirado proga dar labiau save izoliuoti. Mane užvaldė nerimas ir depresija. Galiausiai, aiškumo akimirka atėjo tada, kai praradau močiutę. Jai mirus, norėjau būti šalia mamos, tačiau tiek fiziškai, tiek emociškai buvau nutolusi. Pajaučiau didžiulį kaltės jausmą ir būtent jis mane ir privertė iš naujo įvertinti savo pastarųjų metų sprendimus“, – pristatydama albumą atviravo Noah Cyrus.

Ji paliko toksiškus santykius, paprašė artimiausių žmonių pagalbos, atsikratė priklausomybių ir stačia galva nėrė į muziką: „Atradau saugią vietą kurti su žmonėmis, kuriuos myliu ir kuriais pasitikiu (Mike‘as Crossey, dirbęs su „Arctic Monkeys“). Šio albumo atsiradimas buvo vienas laimingiausių mano gyvenimo laikotarpių ir daugeliu atžvilgių jis mane ir išgelbėjo.“

Noah Cyrus / Organizatorių archyvo nuotr.

Kartu su šiuo indie folk ir kantri muzikos įkvėptu albumu „The Hardest Part“ pasirodė singlas „I Just Want a Lover“, kuriame Noah dainuoja apie vienatvę ir tikros meilės troškimą. Daina prasideda skambia eilute: „Jungtinėse neapykantos valstijose, širdys yra sudaužytos kaip ir pati tauta“.

Singlo „I Just Want a Lover“ iš debiutinio albumo vaizdo klipas:

Užprogramuota kurti muziką

Noah Cyrus pramogų pasaulyje sukasi nuo 3 metų. Jos vyresnioji sesuo Miley Cyrus tapo popmuzikos ikona, kai Noah buvo dar vaikas. O seserų tėtis Billy Ray Cyrusas – praeityje vienas populiariausių kantri muzikos atlikėjų Amerikoje ir „Grammylaimėtojas. Taip pat ir jųdviejų brolis Trace Cyrus – muzikantas.

Klausytis Noah Cyrus debiutinio albumo „The Hardest Part“:

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: