„Reina Boats“ nuotr.

Floridoje įsikūrusi kompanija „Reina Boats“, siekdama, kad gyvenimas ant vandens būtų jaukesnis, patobulino tradicinį plaukiojantį namą ir pavertė jį prabangiu laivu, pritaikytu ir plaukioti, ir gyventi. Norėdami tai padaryti, jie paėmė gyvenamuosius laivus iš 1980 m.  ir tvirtai įtvirtino juos moderniame amžiuje, kuriame pirmenybė teikiama tvarumui ir technologijoms.

Naujoji „Reina Boats“ „namų-jachtų“ linija turi penkis modelius ir keturis dydžius (8-, 10-, 13- ir 18 metrų) iš kurių galima pasirinkti. Asortimentas apima viską – nuo „plaukiojančio kemperio“ iki prabangaus dviejų aukštų „plaukiojančio buto“.

„Mūsų tikslas – padaryti jaukų gyvenimą ant vandens prieinamą kiekvienam“, – sako vienas iš „Reina Boats“įkūrėjų Eminas Giunalas. „Kuriame visiškai naują plaukiojimo laivu irpramoginės laivybos būdą, kurio dizainai sujungia prabangą ir prieinamumą. Visa tai siekiame padaryti nepakenkdami kokybei.”

Aukščiausios klasės yra „Reina Boats“ „Live L44 DR“, kuri yra didžiausia iš bendrovės siūlomų. 42kvadratinių metrų ploto name-jachtoje yra daug vietos gyventi ir pramogauti – du miegamieji ir platus denis antrame aukšte. Kaip ir visuose „Reina Boats“modeliuose, prabangioje jachtoje įdiegtos išmaniosios namų technologijos ir išmaniosios stiklinės stumdomosios durys.

Su valgomojo patalpomis viduje ir lauke, visiškai funkcionalia virtuve ir vonios kambariu su atskiru tualetu ir dušu, jachta išties pritaikyta gyventi uoste arba jūroje. Jachtos varomos „Mercury“ pakabinamaisiais varikliais, kurie taupiai naudoja degalus, dirba tyliai ir sklandžiai, kad netrikdytų jūrinės aplinkos. Taip pat, „Reina“ siūlo ličio jonų fosfato akumuliatorius kaip alternatyvų energijos šaltinį, todėl nereikia naudoti generatoriaus, kad būtų toliau mažinamas išspinduliavimas ir skatinamas tvarumas.

Pirmasis „Live L44 DR“buvo sukonstruotas Turkijoje ir jau yra Majamyje. Vėliau spalio mėn. jis pirmą kartą  viešai pasirodys Forto Lauderdeilio tarptautinėje laivų parodoje.

„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.
„Reina Boats“ nuotr.

 

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: