Jonas Nainys-Jovani / Organizatorių archyvo nuotr.

Jonas Nainys, žinomas kaip DJ Jovani, pristato naujausią savo singlą – kūrinį „Tokyo“. Dainą, kurią prodiuseris visą vasarą grojo naktiniuose klubuose, jau galima išgirsti visose muzikos platformose.

Ši daina yra apie didelius lūkesčius ir baimes, kad gali nepavykti. Socialinio atsiribojimo metu žmonės turi su šiais jausmais yra priversti susitvarkyti patys. Vieni svajoja apie sėkmę, kiti apie smagias ir geresnes dienas kažkur toli kitame pasaulio krašte, gal Los Andžele arba Tokijuje“ – taip apie naują savo kūrinį pasakoja Jonas Nainys.

Kaip populiaraus didžėjų dueto „Radistai“ narys, Jonas Nainys–Jovani yra puikiai žinomas elektroninės muzikos mėgėjams. Nuo 2018 m., kada pradėjo solinę karjerą, Jovani yra išleidęs daugybę didelės sėkmės sulaukusių hitų.

Euforiškas pabėgimas į klubą“ – taip Jovani kūrybą apibūdino įtakingas muzikos žurnalas „Billboard“, negailėjęs liaupsių singlui „Half Life“.

Dar didesnių simpatijų lietuvių atlikėjui neslėpė dažnai svarbiausiu balsu klubinės muzikos pasaulyje vadinamas „EDM.com“, teigiantis, kad Jovani ir Jazzu bendras hitas „Keep It To Myself“ buvo vienas geriausių 2018-ųjų metų kūrinių, turintis „viską, kas mums patinka elektroninėje muzikoje“.

Naujoji Jovani pristatoma daina „Tokyo“ smagiais ritmais ir užkrečiančia melodija kviečia prisiminti karštas vasaros dienas ir šiuo metu yra vienas populiariausių hitų šokių aikštelėse.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: