Britų muzikos atlikėjas Harry Stylesas gegužės pabaigoje pristatė naują singlą, kurį pavadino „Watermelon sugar“. Daina greitai sulaukė didžiulio pasisekimo ir tapo neabejotinu šios vasaros hitu, dėl kūrinio žodžių reikšmės įnirtingai ginčijasi muzikos kritikai, o „Youtube“ paskyroje „Watermelon sugar“ yra surinkusi daugiau nei 50,5 mln. Peržiūrų.

„Tai yra kūrinys, kurį užbaigti man užtruko bene ilgiausiai. Šis daina – skirta prisilietimams“, –  apie „Watermelon Sugar“ įkvėpimą kalbėjo H. Stylesas.

Funk-pop ir indie-pop stilius vienijantis Harry Styleso hitas pasakoja apie vasaros ir santykių malonumus: apie žmonių tarpusavio santykių džiaugsmą ir apie pirmojo pasimatymo metu užplūstančią euforiją.

Tiesa, dainai išvydus dienos šviesą, daugelis atlikėjo gerbėjų priėmė išvadą, kad ši daina yra apie oralinį seksą, o jau netrukus pasirodęs vaizdo įrašas tokiems jų svarstymams suteikė dar daugiau pagrindo.

Vis dėlto Zane Lowe duotame interviu Stylesas tokios teorijos nepatvirtino, kai paklaustas, ar ši daina yra apie lytinius santykius, atsakė: „Apie ką ši daina? Aš nežinau.“

Kiek vėliau toje pačioje laidoje atlikėjas papasakojo, ką šios dainos žodžiais norėjo perteikti kiekvienam klausytojui.

Manau, kad daina yra apie euforiją, kai tu pradedi su kuo nors susitikinėti ar miegoti, tiesiog būni kartu su kuo nors, kas tave jaudina“ – kalbėjo 26-erių Harry Stylesas.

Tai – viena daugiausiai laiko pareikalavusių buvusio grupės „One Direction“ nario dainų – jos kūryba pradėta buvo dar 2017 metais.

Watermelon sugar“ daina buvo vienas iš daugiausiai laiko pareikalavusių kūrinių, o ją kurti pradėjau 2017 metais. Mums patiko pirmoji jos versija, tačiau vėliau aš dainos nekenčiau, kol galiausiai vėl prie jos sugrįžau“ – mintimis dalijosi atlikėjas.

Harry Styleso, kaip solinis atlikėjas, su albumu „Harry Styles“ debiutavo 2017 metais, o antrasis albumas „Fine Line“ pasaulį išvydo 2019 metais.

Taip pat skaitykite: Hitu „In My Mind“ pasaulyje išgarsėjęs lietuvis Dynoro pristato naują kūrinį [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: