Serialo „Stranger Things“ kadras / Netflix

Deividas Harboras, vaidinęs seriale „Keisti dalykai“ (Stranger Things) ir Marvel filme „Juodoji Našlė“ (Black Widow), kuriuose filmavimas iš dalies vyko rusų kalėjimuose, populiariojo „Stranger Things“ kūrėjams nusiuntė „Juodosios Našlės” filmavimo aikštelės nuotraukas, kad šių dviejų televizijos produkcijų scenos nesutaptų.

Vienas iš scenarijaus autorių Markas Olsenas per interviu The Los Angeles Times tinklalaidėje „The Envelope“ klausė Harboro, ar jis „nuotraukas darė slapta“, o televizijos šou kūrėjams, Metui Daferiui ir Rosui Daferiui, pasakojo, kaip rusų kalėjimas atrodo „Juodosios Našlės“ filmavimo aikštelėje.

„Atleisk, Kevinai, – kreipėsi Harboras į „Marvel Studios“ prezidentą Keviną Feidžą. – Aš… taip, būtent taip ir buvo.“

Harboras teigė žinojęs, kad „internete kils gaisras“, kai visi sužinos, kad abu jo personažai, ir Hoperis iš „Keistų dalykų“, ir Raudonasis Sergėtojas iš „Juodosios Našlės“, kalėjo rusų kalėjimuose, kai tuo tarpu serialo ir filmo premjeras skyrė tik vienuolika mėnesių.

„Maniau, kad mes turime bent jau pasistengti, kad scenos neatrodytų vienodai“, – pasakojo Harboras.

Seriale „Keisti dalykai“ Harboras vaidina Džimą Hoperį, buvusį Hokinso, Indianoje, policijos vadą. Serialas pasakoja apie Vidurio Vakarų miestelyje siaučiančias antgamtines jėgas, kurios trečiojo sezono pabaigoje galiausiai pražudo Hoperį, kai jis nusprendžia pasiaukoti dėl kitų.

Serialo „Stranger Things“ kadras / Netflix

Vis dėlto vėliau buvo atskleista, kad Hoperis išgyveno ir ketvirtajame sezone, išleistame gegužės 27 d., buvo laikomas rusų kalėjime. Scenos filmuotos Lietuvoje, Vilniuje esančiame Lukiškių kalėjime.

Filme „Juodoji našlė“ Hoperis vaidina Raudonajį Sergėtoją, dabar jau pagyvenusį buvusį Sovietų sąjungos superherojų, kalintį Rusijoje. Harboras pasakojo, kad barzdą, kuria jis puošiasi vaidindamas Raudonajį Sergėtoją, jis iš tikrųjų augino serialo „Keisti dalykai“ personažui, tačiau vis dėlto nusprendė pasirodyti su ja filme „Juodoji Našlė“.

Filmo „Black Widow“ kadras / Marvel

Galiausiai Harboras pareiškė, kad nusiuntė broliams Daferiams „Juodosios Našlės“ scenų nuotraukas, nes žinojo, kad žiūrovai „tikrai pradės plūsti juos visokiomis paplavomis“ dėl vizualinių panašumų tarp „Marvel“ filmo ir „Netflix“ serialo.

Labai norėjau, kad jie atrodytų skirtingai, – teigė aktorius. – O broliai Daferiai gan noriai sutiko paeksperimentuoti su estetika.“

Netflix jau parodė septynias serialo „Keisti dalykai“ ketvirto sezono serijas, du finaliniai epizodai žiūrovus turėtų pasiekti liepos 1 dieną.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: