Yra daugybė nuostabių siaubo filmų su ikoniškais veikėjais, kurie bus prisimenami dar ne vienos kartos. Kai kurie iš jų žymūs pasauliniu mastu ir yra nepamirštama šiuolaikinės pop kultūros dalis. Grimas, kostiumai, montažas ir neįtikėtini vaidybos talentai, kurie yra svarbiausia šių veikėjų prikėlimo gyvenimui priežastis, tiesiog negali būti pamiršti.

Nuopelnus už šiuos nuostabius montažus, kuriuos netrukus pamatysite, galima priskirti „Fxattics Studios“ savininkei Andželai Noris.Prireikė neįtikėtinos transformacios, kuri buvo būtina, jog šie veikėjai atgytų. Tikrai nustebsite pamatę juos vieną šalia kito!

Štai ką pati Anždela pasisako apie šių nuotraukų sukūrimo idėją: „Esu „Fxattics Studios“, kurioje gaminu butaforiją ir Helovino kaukes, savininkė. Mąsčiau padaryti klouno Tvisčio montažą, kadangi daugelis nežino, jog tai Džonas Kerolas Linčas iš „Driu Kerio šou“. Sekėjams ši mintis patiko, todėl tęsiau, ką pradėjau“. Nesvarbu dėl kokios priežasties ji tai daro, galima sutikti, kad tai itin originali ir įdomi idėja! O dabar nebegaiškime laiko ir patys pažiūrėkime šias nuotraukas!

1. Maiklas Majeris ir Tonis Moranas iš „Helovino“

2. Senas ir Kvinas Lordas iš filmo „Pokštas arba saldainis“

3. Fredis Kriugeris ir Robertas Englundas iš filmo „Košmaras Guobų gatvėje“

Andžela apie savo projekto įkvėpimą išsireiškia štai taip: „Esu didelė Džono Kerolo Linčo gerbėja, o „Amerikietiškoje siaubo istorijoje“ jis įkūnijo klouną Tvistį. Tiek daug žmonių nežinojo, kad tai jis. Todėl nusprendžiau sukurti keletą meno kūrinių susijusių su siaubo filmų ikonomis ir aktoriais, kurie jas įkūnija. Kitaip sakant, parodyti tai, kas slypi už kaukės ir grimo“.

4. Kapitonas Spauldingas ir Sidas Haigas iš filmo „Tūkstančio negyvėlių namai“

Nupiešti tokius antakius tikriausiai užtruko nemažai laiko.

5. Klounas ir Deividas Hauvardas Torntonas iš filmo „Terrifier“

Pasak Andželos: „Tikslas buvo surinkti daugiau gerbėjų mano verslo puslapiui. Stengiuosi kurti tokius dalykus, kurie man patinka ir yra įdomūs, nes žinau, kad yra daugybė žmonių, kuriems siaubo filmai patinka taip pat kaip ir man“.

6. Valakas ir Bonė Arons iš filmo „Vienuolė“

7. Samara ir Davi Čeis iš filmo „Skambutis“

Andžela pasakoja apie savo gyvenimą: „Gimiau Seileme, Masačiusetso valstijoje, todėl galima sakyti, kad siaubas teka mano kraujyje. Siaubo filmus ir pabaisas mėgstu nuo ketverių, kuomet kartu su broliu Kenu netyčia pažiūrėjau filmą „Košmaras Guobų gatvėje“. Mes su vyru Alanu vadovaujame „Fxattics Studios“. Aš rūpinuosi menine puse, jis verslu ir marketingu. Man pasisekė labiau, tiesą pasakius. Mes turime du vaikus: dešimtmetę Abigailę ir keturiolikmetį Adamą. Jie dažnai atstoja modelius ir filmuojasi reklaminiuose mūsų vaizdo įrašuose. Obuolys nuo obels tikrai netoli nuriedėjo. Visi stebuklai vyksta Brukline, Mičigane, kur įsikūrusi mūsų „Fxattics Studios“.

8. Tamsos Lordas, klounas „Pennywise“ ir Frankas N. Furteris, kuriuos įkūnija Timas Karis filmuose „Legenda“, „The rocky horror picture show“ ir „Tas“

9. Klounas „Pennywise“ ir Bilas Skarsgardas iš filmo „Tas“

„Nuo pat vaikystės norėjau kurti pabaisas. Rikas Beikeris, Tomas Savini ir Ve Neilas buvo mano herojai. Transformacijos scena iš filmo „Amerikietis vilkolakis Londone“ – tikra grožybė. Mane užkabino. Lipdyti ir kurti yra svajonė. Esu pardavus kaukių beveik visiems žemynams. Šimtams visame pasaulyje. Kiekviena jų pagaminta mūsų rankomis. Verta dirbti vien matant kokį džiaugsmą žmonėms sukelia mūsų kaukės. Kažkodėl būtent kostiumais Helovino naktį pasipuošę žmonės skatina mus dirbti“.

10. Čakis ir Bredas Dourifas iš filmo „Vaikų žaidimai“

Andžela tęsia toliau: „Siaubo filmai man labiausiai patinka dėl to, kad sukelia jausmą panašų į įsimylėjimą. Jausmas, jog netrukus būsi išgąsdintas ir nežinai ko tikėtis yra itin sužadinantis. Žinoma, tik kalbant apie išgalvotą siaubą. Savo vyrą įsimylėjau žiūrėdama siaubo filmus. Kai susipažinome, jis nebuvo matęs jų daug. Iki šiol jie mus suveda. Mes kaskart vienas kitą išgąsdiname. Net ir vaikai kelios minutės iki pabaigos pasislepia, kad kaip reikiant išgąsdintų.

11. Pinhedas ir Dagas Bredlis iš filmo „Prisikėlęs iš pragaro“

12. Džeisonas Vuras ir Keinas Hoderis iš filmo „Penktadienis, 13-oji“

Dienos pabaigoje mes mokome, kad tikros pabaisos nedėvi kaukių. Mes mėgstame savo veiklą ir žinome, kad siaubo žanras tikrai ne kiekvienam. Tiems, kurie jį mėgsta kaip mes, sukuriame tokį turinį, kuris sužadina vaizduotę ir pagreitina kraujo tekėjimą“.

13. „Leatherface“ ir Gunaras Hansenas iš filmo „Kruvinos skerdynės Teksase“

14. Klounas Tvistis ir Džonas Kerolas Linčas iš serialo „Amerikietiška siaubo istorija“

15. Baubas ir Džonatanas Brekas iš filmo „Siaubas Baubas“

16. Grobuonis ir Didžiapėdis, kuriuos įkūnija Kevinas Piteris Holas filmuose „Grobuonis“ ir „Haris ir Hendersonai“

17. „Beetlejuice“ ir Maiklas Kitonas iš filmo „Vabalų sultys”

„Viskas tik dėl to. Mano mama ir tėtis sakė, kad užaugusi galėsiu tapti kuo tik panorėsiu, net kai pasakiau, jo noriu kurti siaubingas pabaisas ir kaukes. Esu gyvas įrodymas, kad svajonės gali išsipildyti, jei įdėsite pakankamai sunkaus darbo ir pastangų. Mes gąsdiname, nes mums tai rūpi“. – teigia Andžela.

Taip pat skaitykite: 10 geriausių konspiracinių siaubo filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: