Organizatorių archyvo nuotr.

Saulės apsaugos priemonės tapo neatsiejama kasdienės odos priežiūros dalimi, ir 2024 metai žada įdomių naujovių, kurios formuos šią rinką. Dėl didėjančio vartotojų sąmoningumo ir besikeičiančių poreikių SPF produktai tampa dar funkcionalesni, natūralesni ir universalesni.

Daugiafunkciniai SPF produktai: vienu šūviu – keli zuikiai

Vartotojai vis labiau vertina produktus, kurie atlieka ne tik pagrindinę funkciją, bet ir suteikia papildomų privalumų. 2024 metais pastebima tendencija, kad SPF kremai ne tik apsaugo nuo saulės, bet ir drėkina, mažina senėjimo požymius ar net veikia kaip makiažo pagrindas. Tai reiškia, kad naudotojai gali taupyti laiką ir pinigus, pasirinkdami produktus, kurie vienu metu atlieka kelias svarbias funkcijas​, teigia XJ Beauty portalas.

Mineralinės formulės: natūralumas ir saugumas

Pastaraisiais metais pastebimas didėjantis vartotojų susidomėjimas natūraliais ingredientais, todėl mineraliniai SPF produktai tampa vis populiaresni. Šie produktai dažniausiai gaminami naudojant cinko oksidą arba titano dioksidą, kurie sukuria fizinį barjerą ir atspindi UV spindulius. Mineraliniai SPF produktai yra ypač vertinami dėl savo švelnumo odai ir ekologiškumo – jie nekenkia jūrinėms ekosistemoms ir yra saugūs naudoti net koraliniuose rifuose, teigia XJ Beauty ir Fashion Magazine portalai.​

SPF visiems odos tonams: daugiau įvairovės

Kita svarbi tendencija – SPF produktų, tinkamų įvairioms odos spalvoms, plėtra. Iki šiol daugelis vartotojų, turinčių tamsesnę odą, skundėsi, kad daugelis saulės apsaugos priemonių palieka baltą plėvelę ar netolygų paviršių. Dabar prekiniai ženklai aktyviai kuria formules, kurios užtikrina, kad produktai tiktų visiems odos tonams, neliktų jokių baltų dėmių ir būtų malonūs naudoti​, teigia XJ Beauty.

Tvarumas ir ekologiška pakuotė

SPF produktų rinka taip pat pasuko link tvarumo. Daug prekių ženklų pereina prie perdirbamų, biologiškai skaidžių ar papildomų pakuočių. Tai atliepia vartotojų norą ne tik rūpintis savo oda, bet ir mažinti savo ekologinį pėdsaką. Šios inovacijos ne tik stiprina prekės ženklų įvaizdį, bet ir kuria ilgalaikį ryšį su ekologiją vertinančiais vartotojais​.

Norint dar labiau paskatinti vartotojus rūpintis savo odos apsauga, Skinshop.lt šiuo metu siūlo specialias akcijas SPF apsaugai nuo saulės. Tai puiki galimybė įsigyti aukštos kokybės saulės apsaugos priemones už patrauklią kainą. Pasiūlymų asortimente rasite tiek mineralinius SPF kremus, kurie yra švelnūs odai ir ekologiški, tiek daugiafunkcinius produktus, kurie ne tik apsaugo nuo saulės, bet ir drėkina bei suteikia odai sveiką spindesį. Pasinaudokite šia proga apsaugoti savo odą ir sutaupyti, užsisakydami produktus su nuolaida https://skinshop.lt/ svetainėje.

2024 metais SPF produktai tampa ne tik būtina odos priežiūros dalimi, bet ir atspindi platesnius vartotojų lūkesčius – funkcionalumą, natūralumą, įvairovę ir tvarumą. Tai reiškia, kad saulės apsaugos priemonės dabar yra ne tik apsauga nuo žalingo saulės poveikio, bet ir holistinė priemonė, padedanti išlaikyti sveiką, gražią ir spindinčią odą visais metų laikais.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: