Pexels.com archyvo nuotr.

Japonų mokslininkas mikrobiologas Dr. Ohhira žymią savo gyvenimo dalį skyrė pieno rūgšties bakterijų tyrinėjimui ir sėkmingų formulių, galinčių pasitarnauti žmonėms, kūrimui. Šios išskirtinės asmenybės prekiniu ženklu pažymėti gaminiai garsėja ypatinga kokybe. Internetinėje parduotuvėje: ohhira.lt pirkėjai gali įsigyti šio mokslininko sukurtus maisto papildus bei kosmetikos priemones, papildytas gerosiomis bakterijomis.

Kaip apibūdinamas Dr. Ohhira DELUXE gyvybingų bakterijų kompleksas?

Penkis metus fermentacijos procese dalyvavęs dvylikos rūšių gyvybingų bakterijų kompleksas yra labai naudingas sveikatai, nes jame esantys mikroorganizmai palankiai veikia virškinamojo trakto darbą ir padeda žmogui jaustis gerai. Tai tiesiogiai prisideda prie imuninės sistemos stiprinimo ir nepriekaištingo jos veikimo. Šiame bakterijų komplekse labai teigiamai pasireiškia natūralių gamtos turtų ir mokslinių tyrinėjimų sintezė.

Kokie augaliniai ekstraktai yra naudojami dr. Ohhiros sukurtuose maisto papilduose?

Dr. Ohhira savo maisto papilduose naudoja gausybę įvairių augalinių ekstraktų. Tarp jų minimi tokie augalai, kaip naminės slyvos, daržinis špinatas, kinų ožerškis, šiitake grybai, tamsiųjų kopūstų lapai ir stiebai, raudonosios vaškuonės vaisiai, šilauogės, kvapieji citrinmedžio vaisiai, jūros žolių lapai ir stiebai, dumblių lapai ir stiebai. Taip pat yra naudojamas sojos pupelių ir rapsų aliejus, krakmolas, dažiklio vietoje – paprastoji karamelė. Visa tai apjungia gyvybingų gerųjų bakterijų kolonijos.

Kuo yra ypatingas dr. Ohhiros sukurtas augalinis ekstraktas OM-X?

Penkis metus brandintas augalinis ekstraktas OM-X yra skirtas sudaryti palankias gyvavimo sąlygas gerosioms žarnyno bakterijoms, kurios yra atsakingos ne tik už gerą žarnyno veiklą, puikią bendrą savijautą ir už veiksmingą imuninę sistemą. Šį ekstraktą sudaro ne tik gerosios bakterijos, bet ir maistinės skaidulos, kurių paskirtis – padėti judėti maistui per visą žarnyną. Jos, judėdamos per žarnas, sugeria vandenį, kas labai palengvina tuštinimąsi.

OM-X ekstrakte šalia skaidulų dar yra ir biogeninių metabolitų, kurie ima veikti tada, kai gerosios žarnyno bakterijos pradeda virškinti skaidulas ir netirpius angliavandenius. Tai sudaro labai palankias sąlygas gerųjų bakterijų dauginimuisi ir jų pusiausvyros išlaikymui virškinimo trakte. Šis augalinis ekstraktas tinka tiek kūdikiams, tiek jaunuoliams, tiek žilo plauko sulaukusiems senjorams.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: