Organizatorių archyvo nuotr.

Kiekvienais iš mūsų turime daug įvairių norų, tačiau nesunku nuspėti, kad vienas dažniausiai pasitaikančių – siekis išsaugoti jaunystę. Ar tikrai galime ką nors daryti vardan to, kad mūsų oda išliktų jaunatviška, gaivi, skaisti bei stangri? Tikrai taip – egzistuoja daugybė patarimų, kuriais turėtumėte pradėti vadovautis jau šiandien.

Nepamirškite apsaugos nuo UV spindulių

Ne paslaptis, kad saulė iš tiesų gali būti puikia drauge kiekvienam iš mūsų – juk kai dienos saulėtos, rodos, ir nuotaika būna geresnė, o leisdami laiką saulės atokaitoje, galime pasigaminti mums taip reikalingo vitamino D. Tačiau nereikia pamiršti, kad jei su saule draugausime neatsakingai, tai galime sulaukti ir nedžiuginančių pasekmių. Viena jų yra ta, kad galime pakenkti savo odai. Jei saulės šiluma mėgausimės nenaudodami apsauginių kremų nuo UV spindulių, tai mūsų oda gali išsausėti, prarasti gyvybingumą bei elastingumą, be to, paspartės senėjimo požymiai, didėja ir odos ligų tikimybė. Tad viena pagrindinių taisyklių, kurios turite paisyti, yra ta, kad saulės spinduliais turite mėgautis labai atsakingai, nepamiršdami apsauginių kremų.

Gerkite pakankamai vandens

Dar vienas patarimas, kurio taip pat svarbu paisyti, jei norite išlaikyti odos jaunatviškumą bei gaivą, yra toks – tiesiog gerkite pakankamai vandens. Dauguma žmonių puikiai žino, kad odą reikia drėkinti iš išorės, kitokiu atveju į pagalbą atskuba įvairūs kremai, losjonai, pieneliai, aliejai, purškikliai bei dulksnos. Tačiau tuo pat metu svarbu nepamiršti drėkinti odos ir iš vidaus, geriant daug vandens. Tai paskatins ląstelių atsinaujinimą, suteiks odai skaistumo bei gaivumo, padės išlaikyti stangrumą.

Kuo dažniau lepinkite kūno šveitimais bei masažais

Norint kuo ilgiau išlaikyti odos jaunystę, reikėtų ir, kuo dažniau mėgautis tokiomis procedūromis, kaip kūno šveitimas bei masažais. Pirmoji yra labai naudinga todėl, kad leidžia pasišalinti senoms, nebegyvybingoms odos ląstelėms bei užtikrina, kad bus geriau įsisavinamos odos priežiūros priemonės. Na, o masažai yra naudingi todėl, kad jų metu suaktyvinama kraujotaka, skatinam odos ląstelių regeneracija, jos geriau aprūpinamos deguonimi, todėl oda atrodo sveikesnė, lygesnė, švelnesnė. Be to, masažų metu yra naudojami ir itin aukštos kokybės aliejai, tad jie maitina, drėkina bei stangrina odą. Taigi, lepintis šiomis procedūromis tikrai yra verta, o labai didelį jų pasirinkimą rasite, jei užsuksite į NoriuNoriuNoriu. Taip pat laukia ir kitos sveikatingumo procedūros, grožiui bei jaunystei palaikyti.

Valgykite antioksidantais turtingą maistą

Jei norite išsaugoti odos jaunystę bei grožį, taip pat turėtumėte paisyti ir dar vieno taisyklės – vartoti kuo maisto produktų, kuriuose yra antioksidantų. Tai – goji uogos, vyšnios, jūros dumbliai, žalioji arbata.

Kaip matyti, džiaugtis odos jaunyste yra labai paprasta – tiesiog laikykitės šių paprastų taisyklių, kurias yra labai pritaikyti kiekvieną dieną ir būsite maloniai nustebinti teigiamais rezultatais.

Užsakymo Nr.KMC220060

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: