Organizatorių archyvo nuotr.

Šiandien kosmetikos pramonei esant aukštumose, rasti sprendimą pagelbėti savo odai, sprendimų, rodos, apstu. Tačiau galima pastebėti, kad neretai tie sprendimai yra laikini ir, jei kankina sausa, tempianti oda, priemonių reikia vis daugiau ir vis kitokių. 

Kartais net nesusimąstome, kad odos problemas sukelti gali tiesiog per kietas vanduo, kuris sausina ir, jei oda yra jautresnė, jai reikia daugiau priežiūros, tai gali sukelti net ir labai rimtus susirgimus bei dermatitą.  Kaip sužinoti, ar vandens kokybės rodikliai atitinka normas ir, kaip suminkštinti vandenį, kad jis taptų saugus kūnui ir gerti?

Kalkės – kieto vandens rodiklis

Daugiau nei du trečdaliai Lietuvos gyventojų skundžiasi kalkių nuosėdomis namuose. Kalkės – tai per didelio ištirpusio kalcio ir magnio kiekis vandenyje. Šių mineralų kiekis gali skirtis, todėl norint sužinoti, kokio kietumo yra jūsų vanduo reikėtų atlikti vandens kokybės tyrimą sertifikuotoje laboratorijoje. Jei nežinote, kur yra artimiausia vandens tyrimo laboratorija, padėti gali privačios įmonės, kurios teikia visą spektrą vandens tyrimo paslaugų ir prekiauja vandens gerinimo  sprendimais.

Viena iš tokių bendrovių, bene seniausiai veikianti Lietuvoje – tai  UAB „Vandens filtravimo sistemos“. Daugiau nei 22 metus visoje Lietuvoje dirbantys specialistai konsultuoja, atlieka vandens tyrimus, parenka individualiai pritaikytą įrangą, montuoja, prižiūri ir suteikia garantiją.

Organizatorių archyvo nuotr.

Vandens tyrimas – tai greitas ir išsamus sprendimas norint išsiaiškinti, ar vandenyje ištirpusių mineralų kiekis yra tinkamas, ar neviršija nustatytų reikalavimų. Esant padidintam vandens kietumui ar kitiems vandenyje esantiems nepageidaujamiems elementams, specialistai parenka reikiamą vandens filtravimo įrangą, vandens filtrus.

Minkštas vanduo – pagalba odai ir ne tik

Vandens minkštinimo filtrai gali būti skirtingų dydžių, skirtingo veiksmingumo, jų kaina taip pat varijuoja, todėl be vandens tyrimo neskubėkite rinktis brangių prietaisų, nes netinkamai parinkti jie gali ne tik neišpręsti problemos, tačiau ir dar labiau pabloginti vandens kokybę bei pakenkti sveikatai ar namų prietaisams.

Minkštas vanduo bus nepamainoma pagalba ne tik jūsų odai, plaukams, bet ir jūsų aplinkai. Kalkių nuosėdos lieka ne tik ant mūsų kūno, bet ir ant paviršių bei įrengimų viduje, o to net ir nepastebime, kol prietaisai ima gesti.

Laikinai kalkes ant paviršių galime pašalinti naudodami buitinę chemiją, tačiau tai yra trumpalaikis sprendimas, neretai ir kenksmingas jūsų sveikatai, nuo nuolatinio valymo braižomi paviršiai, tvarkymui leidžiame daug savo laiko ir, be abejonės, savo pinigus.

Taigi, jei siekiate sutaupyti, vandens minkštinimo filtrai sumažins chemikalų poreikį, namai bus ilgiau švarūs, o įrengimai veiks gerokai ilgiau, neapsineš kalkių nuosėdomis, todėl nenaudos daugiau elektros, vandens srovė stabilizuosis.

Kur įsigyti vandens minkštinimo filtrus?

Jau anksčiau minėta bendrovė UAB „Vandens filtravimos sistemos“, atstovaujanti prekės ženklą „Aquafilter Lietuva“, gali pasiūlyti kone didžiausią asortimentą produktų, kurie padės išspręsti bet kokią vandens kokybės problemą įvertinus vandens tyrimo rezultatus. Didelė pasiūla sukurta siekiant rasti individualius sprendimus, pagerinti vartotojo patirtį ir užtikrinti, kad vandens filtras veiks efektyviai, bus ilgalaikis ir jį bus lengva naudoti.

Pagerinkite savo savijautą, savo aplinką ir nepamirškite, kad vanduo turi žmogui padėti, suteikti energijos, sveikatos. O tai gali tik tyras ir švarus vanduo.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: