Organizatorių archyvo nuotr.

Plaukų šalinimas lazeriu yra idealus būdas visam laikui atsikratyti nepageidaujamų plaukelių įvairiose kūno vietose. Lazeris taip pat veiksmingai sprendžia įaugusių plaukelių problemas. Ar žinote, kokioms sritims geriausiai tinka plaukų šalinimas lazeriu, kaip jis iš tikrųjų veikia ir kokie pagrindiniai jo privalumai? Patarsime, kaip kartą ir visiems laikams atsikratyti plaukelių epiliacijos lazeriu būdu, be ilgų procedūrų ir amžinos kovos su sudirgusia oda.

Epiliacija prieš depiliaciją

Epiliacija – tai plaukelių ir jų šaknų šalinimas. Jis gali būti laikinas, naudojant epiliatorius ir epiliacinį vašką, arba nuolatinis, naudojant lazerį. Plaukelių šalinimas lazeriu atliekamas dėl lazerio spindulio gebėjimo prasiskverbti į plauko folikulą ir taip sunaikinti plauko šaknis.

Priešingai, įprastinis plaukų šalinimas skustuvo ašmenimis, depiliaciniais kremais ar skustuvu pašalina tik dalį odos paviršiuje esančių plaukelių, kurie netrukus atauga.

Plaukų šalinimas dar niekada nebuvo toks paprastas

Įprastas skutimasis ir plaukų šalinimas užima daug laiko, nėra patogus ir dažnai sukelia nepageidaujamą odos sausumą ir sudirginimą. Puiki alternatyva, leidžianti visam laikui atsikratyti šios nepopuliarios veiklos ir džiaugtis tobulai lygia oda, yra ilgalaikis plaukų šalinimas lazeriu.

Dėl tikslaus lazerio spindulių nukreipimo ir efektyvumo šiuo nuolatiniu metodu galima apdoroti beveik bet kurią kūno sritį. Plačiau apie lazerio galimybes: https://mesoderma.eu/product-tag/plauku-salinimo-lazeriai/

Kuriose srityse galima šalinti plaukelius lazeriu ir koks yra geriausias metų laikas procedūrai atlikti?

Diodiniu lazeriu galima pašalinti visų tipų plaukelius, nesvarbu, ant kokios kūno dalies jie yra ir kokio ploto yra. Dažniausiai atliekama pažastų, kirkšnių, blauzdų, intymių vietų, viršutinės lūpos ar nepageidaujamų plaukelių tarp antakių epiliacija. Lazerinis plaukų šalinimas taip pat ne mažiau veiksmingas nugaros, krūtinės ar rankų srityje.

Geriausias laikas plaukų šalinimui lazeriu yra pavasaris, ruduo ir žiema. Pirma, šiuo metu oda nėra veikiama saulės, taip pat būtina atsižvelgti į tai, kad procedūrą reikia atlikti per 6-10 pakartojimų maždaug per 6 savaites. Taigi, jei norite lygios odos iki vasaros, procedūrą tikrai reikia planuoti gerokai iš anksto.

Pagrindiniai plaukų šalinimo lazeriu privalumai

Didžiausias privalumas – didelis nepageidaujamų plaukelių šalinimo sėkmės procentas. Be to, lazeris veikia visų tipų plaukelius, nepriklausomai nuo jų spalvos, vietos ar storio. Kitas privalumas – beveik neskausmingas plaukelių šalinimas, procedūros metu didesniam komfortui užtikrinti taip pat naudojamas nuskausminamasis šaldantis gelis.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: