Garsenybės, tokios kaip Channingas Tatumas ar Cardi B, yra žinomos dėl savo sėkmės muzikos ir filmų srityje. Vis dėlto, prieš patekdami į Holivudą, jie pinigus užsidirbo kaip striptizo šokėjai. Ir jie nėra vienintelės garsenybės, šokusios šį egzotišką šokį.

Yra daugybė įžymybių, atskleidusių, jog kadaise buvo striptizo šokėjai, nesvarbu, ar tai truko tik savaitgalį, ar mėnesį, ar keletą metų.

 „Magiškasis Maikas“ yra paremtas Channingo Tatumo patirtimi dirbant striptizo šokėju Floridoje

Tatumo gerbėjai tikriausiai žino, kad aktorius buvo šių egzotiškų šokių šokėjas prieš pradėdamas vaidinti tokiuose filmuose kaip „Nevykėliai po priedanga“ ar „Šokis hip-hopo ritmu“. Prieš patekdamas į Holivudą, Tatumas pasirodydavo striptizo klubuose Floridos mieste Tampoje.

Vaizdo įraše, parduotame „Us Weekly“ 2009-aisiais metais, matyti Tatumas, pasivadinęs Chanu Crawfordu, šokantis svečiams, visiškai patenkintiems tuo, ką mato. Tatumas atvirai pasakoja apie savo praeitį. 2011-aisiais žurnalui „GQ“ jis pasakė, kad jis dėl to nei gėdijasi, nei gailisi.

Nors Tatumas nevengia diskutuoti apie tą laiką, kai dirbo striptizo šokėju, prisipažįsta, kad visiškai to nepasiilgsta.

„Aš nepasiilgstu nieko, susijusio su striptizu“, teigė jis žurnalui „People“ 2017-aisiais. „Aš šokau Trampoje gal 25-ioms merginoms. Taip, tai buvo žavinga ir panašiai, tačiau aš vis tiek nieko, susijusio su striptizu, nepasiilgstu.“

Reperė Cardi B atvirauja apie tą laiką, kai dirbo striptizo šokėja, ir nežada liautis

Cardi B pradėjo šokti striptizą būdama jauna ir darė tai trejus su puse metų. Per interviu su „The Ellen DeGeneres Show“, vykusį 2018-ųjų metų balandį, ji paaiškino, kad šis darbas jai padėjo apmokėti sąskaitas, išlaikyti butą ir investuoti į tikslą tapti menininke.

Ji taip pat paminėjo, kad, būdama 20-ies metų, dirbdama šį darbą sugebėjo sukaupti maždaug 20 000 JAV dolerių.

Interviu su „Cosmopolitan“ metu Cardi B prasitarė, kad ji nuolat pasakoja apie tai, kaip dirbo striptizo šokėja, nes mano, kad žmonės, dirbantys šioje industrijoje, nėra gerbiami.

Prieš laimėdamas Oskaro apdovanojimą, Javieras Bardemas trumpai dirbo striptizo šokėju

Anot Bardemo, vis tai prasidėjo kaip pokštas. Tačiau po to jis buvo pasamdytas pasirodyti dar kartą, ir jo šeimos nariai, norėdami palaikyti, atvyko stebėti pasirodymo.

„Tai buvo tikra katastrofa“, sakė jis žurnalui „Marie Claire UK“ 2008-aisiais. „Jūs žinote, kas mane stebėjo? Mano mama ir sesuo. Tai buvo savotiškas pasirodymas – tu šoki, o žiūrovai moka pinigus“.

Bardemas pridūrė, jog šokdamas jis nenusivilko daug drabužių, kadangi „turėjo gerus santykius su šeima“.

Azealia Banks buvo striptizo šokėja trumpą laiko tarpą prieš tai, kai išgarsėjo savo muzika

Išgarsėjusi savo pačios kurtomis dainomis, kurias ji publikuodavo internete, Azealia dabar dirba su garsiausiais muzikos prodiuseriais ir yra debiutavus kine. Be muzikinės veiklos Banks yra aktyvi kovotoja už afro-amerikiečių teises. 2014-aisiais ji paskelbė, kad afro-amerikiečiams turėtų būti sumokėta daugiau, nei 100 trilijonų dolerių (apie 91 trilijonas eurų) kompensacija už jų protėvių vergystę. Kaip precedentą atlikėja pateikė JAV mokėtas reparacijas Amerikos indėnams bei Vokietijos mokėtas išmokas žydams. Anot jos, pinigai galėtų būti panaudoti geresniam juodaodžių švietimui. Kontraversiška reperė, prieš pasiekdama aukštumas, dirbo striptizo klube, tačiau tai netruko labai ilgai.

„Aš dirbau tokiame mažame striptizo klube, tai buvo žema, bet aš norėjau greitai užsidirbti pinigų“, teigė Banks naujienų svetainei „The Daily Beast“ 2014-aisiais. „Aš tame klube priminiau viščiuką. Tai tikrai buvo skirta ne man. Aš dirbau ten tik du savaitgalius, o tada mečiau, nes labai išpopuliarėjo mano daina „212“.

Chrisas Prattas – kino žvaigždė, tačiau, būdamas jaunesnis, dirbo keletą neįprastų darbų

Pratto gerbėjai turbūt žino, kad aktorius kurį laiką gyveno Havajuose. Negana to, kad Prattas dirbo aukle, žolės pjovėju ir stalų nešiotoju, jis taip pat uždarbiavo ir kaip striptizo šokėjas.

„Aš labai dažnai būdavau nuogas“, teigė Prattas „BuzzFeed“ 2013-aisiais metais. „Man patiko nuolat apsinuoginti. Aš jaučiausi labai laisvas, tad pamaniau, kad galėčiau iš to užsidirbti ir pinigų“.

Prattas pridūrė, kad jam buvo sumokėta 40 JAV dolerių už šokį per vienos močiutės gimtadienio vakarėlį.

„Žinokite, aš niekuomet nebuvau kaip Magiškasis Maikas“, sakė jis, „Aš tik vieną kartą pasirodžiau šokdamas scenoje klube, tačiau negavau darbo. Aš nemanau, kad esu labai geras šokėjas“.

Blac Chyna pradėjo šokti striptizą, kad galėtų susimokėti už mokslus

Prieš tapdama verslininke (ir prieš įsiveldama į dramą su Kardashianais), Blac Chyna buvo striptizo šokėja, kad susitaupytų pinigų koledžui. Kai pradėjo lankyti „Johnson & Wales“ universitetą Majamyje, ji tęsė darbą kaip striptizo šokėja, tačiau netrukus suvokė, kad negali suderinti darbo ir studijų.

Po to, kai buvo išmesta iš universiteto, Chyna pradėjo šokti pilnu etatu.

„Mano mama irgi buvo striptizo šokėja“, tarė ji žurnalui „Elle“ 2016-aisiais metais, „Todėl ji man sakė, kad, jeigu ši veikla yra tai, ką aš noriu daryti, turiu būti tame geriausia“.

Chyna šoko striptizą klube „Miami‘s Kings of Diamonds“ ir atskleidė, jog tada ji uždirbdavo daugiau nei 15 000 JAV dolerių per vieną naktį.

2016-aisiais feisbuke aktorė prisipažino, kad, jeigu dabar nebūtų garsenybė, „tikriausiai vis dar šoktų striptizo klube“.

Po koledžo „Riverdeilo“ žvaigždė Markas Consuelos buvo įkalbėtas šokti striptizą

Kaip teigia Kelly Ripa, jau 20 metų esanti Consueloso žmona ir pokalbių šou „Live With Kelly and Ryan“ vedėja, aktorius buvo striptizo šokėjas prieš pasirodydamas laidose ir filmuose.

„Daugybė patrauklių vaikinų Holivude darė tą patį“, sakė Ripa 2012-aisiais žurnalui „Vanity Fair“.

Ji pridūrė, kad po to, kai gavo Pietų Floridos universiteto diplomą, Consuelosas surengė savo pasirodymą.

„Jis buvo Pietų Floridoje, žavingas, norintis įsiveržti į šou verslą, todėl pradėjo dirbti kaip striptizo šokėjų pagalbinis darbuotojas. Vėliau jie įkalbėjo jį šokti striptizą“, teigė Ripa.

Amber Rose pozityviai kalba apie savo laiką, praleistą dirbant striptizo šokėja, ir užsimena apie dvigubus standartus

Rose bandė šokti striptizą, kai buvo 15-os metų, tačiau liovėsi ir vėliau, būdama 18-os, įsidarbino vėl. Kalbėdama su žurnalo „Cosmopolitan“ atstovais 2015-aisiais metais, ji išdidžiau pavadino laiką šokant  striptizą „geriausiu laikotarpiu gyvenime“.

„Man buvo labai linksma“, sakė ji, „Iš tikrųjų. Visos merginos buvo tikrai šaunios. Vaikinams buvo uždrausta mus liesti. Aš niekada nebuvau seksualiai išnaudojama ar panašiai. Aš buvau jauna, graži, pasirodydavau scenoje, visiškai nesigėdijau savo kūno. Aš susiradau draugų visam gyvenimui“.

2016-aisiais per interviu su „Cosmopolitan South Africa“, Rose palygino visuomenės požiūrį į save ir į Channingą Tatumą. Kaip ir Tatumas, Rose pradėjo savo karjerą kaip striptizo šokėja, o vėliau tapo modeliu ir aktore.

Anot Rose, jeigu ji norėtų sukurti panašų filmą į „Magiškasis Maikas“, kuriame vaidina striptizo šokėją, žmonės tikriausiai ją vadintų „pasišlykštėtina“. „Tai yra taip absurdiška“, sakė ji, „Mes su Tatumu gyvenome tokį patį gyvenimą, tačiau aš dėl to esu žeminama. Tai nėra jo kaltė – tokia yra visuomenė“.

Lady Gaga dabar surenka pilnas arenas visame pasaulyje, tačiau prieš išgarsėdama ji buvo striptizo šokėja

Gaga lankė „NYU‘s Tisch“ menų mokyklą, tačiau buvo išmesta ir išsikraustė iš tėvų namų. Kad galėtų save išlaikyti, ji dirbo padavėja dienomis, o naktimis – striptizo šokėja.

„Mano pasirodymai buvo labai pašėlę“, sakė ji, anot „News of the World‘s Fabulous“ žurnalo. „Aš vilkėjau juodais odiniais drabužiais, šokau tokioms grupėms kaip „Black Sabbath“, „Guns N‘ Roses“, „Faith No More“. Tikras rokenrolas“.

Pasirodydama pokalbių šou „Watch What Happens Live“, dainininkė pasakė laidos vedėjui Cohenui, kad dirbo striptizo šokėja Niujorke, nes „taip uždirbo daug daugiau pinigų negu dirbdama padavėja“.

Po to, kai buvo pastebėta striptizo klube, dainininkė Eve buvo pastūmėta siekti karjeros muzikos srityje

Amerikos televizijos kanalo VH1 rodomame seriale „Behind the Music“ Eve paaiškino, kad dėl striptizo ji galėjo pradėti karjerą muzikos srityje, po to, kai reperis Mase ją ten pamatė.

Per interviu su „Rolling Stone“, Eve pridūrė, kad ji visiškai nesigaili dirbusi striptizo šokėja.

„Man buvo 18-a metų, aš buvau pasimetusi, turėjau asmeninių problemų“, sakė ji, „Šokau maždaug mėnesį ir džiaugiuosi dėl to. Tai padėjo man atrasti savyje Eve, padėjo man surimtėti“.

Taip pat skaitykite: TOP 10 porno įžymybių sužavėjusių kino industriją (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: