instagram.com archyvo nuotr.

Susipažinkite – Kheris Rogers. Šią dešimties metų mergaitę vaikystėje užgauliojo aplinkiniai dėl jos tamsios veido odos ir po šių įvykių ji nusprendė kažką keisti savo gyvenime.

Jos 22-erių metų sesuo pradėjo dalintis Kheris nuotraukomis internete su grotažyme – #FlexinInHerComplexion. Ir dabar, daugiau nei 83000 žmonių yra pamėgę šią mergaitę jos socialinio puslapio paskyroje. Ši reakcija Kheris padėjo jaustis geriau ir paskatino ją pradėti kurti savo drabužių liniją.

Drabužių linija, vadinama Flexin, Kherį padarė labiau save pasitikinčia ir dabar ji skatina kitus didžiuotis tuo, kuo esi. Ir jos kuriami marškinėliai turėtų suteikti stiprybės savyje, teigia Kheris Rogers.

Dar tik būdama 10 metų mergaite, ji patyrė patyčias dėl savo odos atspalvio. Kheris sielvartauja, kad vaikai naudojo tokį menką pretekstą, kad galėtų pasityčioti. Nes jie juk buvo šviesios kūno spalvos. ,,Dabar jaučiuosi įsitikinus, kad nors ir aš esu tamsesnės veido odos, bet marškinėlius, kuriuos aš kuriu verčia mane jaustis drąsiai.“- teigia Kheris.

5

Mergaitė tiki, kad jos kuriamų drabužių linija leis ne tik jai, bet ir kitoms mergaitėms jaustis pasitikinčiomis ir drąsiomis. ,,Nesvarbu ar tu esi tamsus ar šviesus, tiesiog žinokite, kad kiekvienas žmogus yra savotiškai gražus, ir veido spalva tikrai nenustato grožio.“

7

Naudodamasi patirtimi, kaip skaudžiai gali paveikti patyčios, mergina dabar stengiasi padėti kitiems. Ir vienas iš tokių dalykų – marškinėlių linijos sukūrimas.

11

13

14

15

12

9

8

Taip pat skaitykite: TOP 10 modernių moterų, kurios keliauja laiku pasitelkusios senovinę madą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: