The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Puikus dizainas, prabanga ir prašmatnumas domina visus: ir tuos, kurie gali sau tai leisti, ir tuos, kuriems tai tik gražios svajonės. Įsivaizduodami tobulas atostogas dažnas  tikriausiai galvoja apie prabangius apartamentus, didingus viešbučių kambarius su atsiveriančiais puikiais vaizdais. Tokia neįtikima svajone ir dar daugiau galėtų virsti viešnagė viešbutyje  – „The Leela Palace Udaipur“, Indijoje, kuris leidinio „Travel and Leisure“, buvo pripažintas geriausiu šių metų viešbučiu.

„The Leela Palace Udaipur” viešbutyje yra įrengti 72 tradiciniai kambariai ir 8 apartamentų tipo gyvenamosios erdvės. Taip pat, veikia keletas restoranų ir barų bei spa kompleksas, pasižymintis puikiomis pirtimis.

Norėdami prabangą pajusti nuo pirmųjų viešnagės akimirkų, svečiai gali persikelti į viešbutį per ežerą specialiai puoštomis valtimis, o pasiekus jo duris – jau lauks viešbučio personalas, kuris yra pasiryžęs išpildyti visus svečių norus ir įgeidžius. Vyraujantis interjeras nėra įkvėptas tik indų tradicijų, gausu modernumo elementų ir prabangos – didžiausi kambariai yra daugiau nei  300 kvadratinių metrų dydžio, dauguma jų – su nuostabiais vaizdais į ežerą ar  miestą. Didieji apartamentai dar labiau dvelkia prašmatnumu: juose galima rasti sūkurinę vonią, svetainę, valgomąjį. Ši prabanga ,suprantama, nėra prieinama kiekvienam mirtingąjam – naktis, tokiuose apartamentuose siekia beveik 9 tūkstančius eurų. Tiesa, standartinių numerių kaina – apie 1 tūkstantis eurų, tačiau vietos greitai išparduodamos, o kainos sparčiai kyla, todėl svajojantiems apie tokią viešnagę, reikėtų planuoti iš anksto.

geriausias pasaulyje viesbutis 2

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Tiems, kuriems svarbu pramogos ir atsipalaidavimas – šiame viešbutyje problemų nekils. Didysis restoranas, įsikūręs ant stogo ir siūlantis nuostabią panoramą, patiekia daugybę tradicinio indiško maisto opcijų ir kartu stebina naujomis, įvairių pasaulio virtuvių patiekalų  variacijomis. Prie  kiekvieno patiekalo gali būti priderintas pasirinktas vynas – restoranas turi savo vyno rūsį, kuriame daugiau nei keli šimtai rūšinių vynų.

geriausias pasaulyje viesbutis 14

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Atsipalaiduoti galima ir „Library bar“ –  čia yra galimybė išmėginti įvairių pasaulio šalių viskį, konjaką ar paskanauti taurę šampano ar rūšinio vyno. Tie, kurie nori atsipalaiduoti ir pajausti pasaulinio lygio aptarnavimą, gali apsilankyti „ESPA“  spa komplekse, kuriame gausus procedurų pasirinkimas – tradiciniai masažai, žolelių vonios, daugiau nei 10-ies  rūšių pirtys. Taip pat, yra galimybė naudotis  milžiniška sporto sale, grožio paslaugomis, užsiimti joga ir meditacija. Viešbutyje galima surengti ir savo šventę – vieta yra  populiari viestuvių kryptis, tačiau kaina vien jaunavedžiams siektų dešimtis tūkstančių eurų.

geriausias pasaulyje viesbutis 10

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Įdomią veiklą ir pramogas gali pasiūlyti ne tik pats viešbutis, bet ir miestas Udaipuras. Jis vadinamas vienu romantiškiausiu šalyje, o įvairių užsiėmimų gali rasti ir patys išrankiausi turistai. Beveik pusės milijono gyventojų miestas Indijoje yra laikomas mažu, bet būtent dėl mažos populiacijos yra pakankamai tvarkingas ir švarus, jame ramu ir saugu.

geriausias pasaulyje viesbutis 4

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Miestas garsus festivaliais ir tradicinėmis šventėmis, apeigomis, tačiau didžiausią dėmesį traukia apie ežero pakrantę išsibarstę rūmų kompleksai, stovintys nuo XVI a. Udaipure gausu keliautojų ne tik iš pačios Indijos, miestas populiarus ir tarp turistų iš Vakarų valstybių, čia buvo filmuojami Holivudo filmai, pavyzdžiui Džeimso Bondo dalis „Octopussy“. Tas pats „Travel and Leisure“ įvertino ir Udaipuro miestą, kai jis buvo paskelbtas 10 geriausiu pasaulio miestu.

geriausias pasaulyje viesbutis 3

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

„The Leela Palace Udaipur“ priklauso prabangių viešbučių grupei tuo pačiu vardu, kurios savininkas C.P.K. Nair.  Viešbučių pavadinimas yra atminimas jo mirusiai žmonai, kuri buvo vardu Leela. Po verslininko mirties, viešbučių grupę nusipirko Kanados kompanija „Broofield“ ir rengia didelią plėtrą: šiandian yra jau 8 viešbučiai, o ateityje planuojami dar 5, tiesa, visi jie – Indijoje, taigi norintiems apsilankyti bent viename jų – teks nemenkai pakeliauti.

geriausias pasaulyje viesbutis 0

geriausias pasaulyje viesbutis 5

geriausias pasaulyje viesbutis 6

geriausias pasaulyje viesbutis 7

geriausias pasaulyje viesbutis 8

geriausias pasaulyje viesbutis 9

geriausias pasaulyje viesbutis 11
geriausias pasaulyje viesbutis 12

geriausias pasaulyje viesbutis 13

geriausias pasaulyje viesbutis 15

geriausias pasaulyje viesbutis 16

geriausias pasaulyje viesbutis 17

The Leela Palaces, Hotels and Resorts nuotr.

Taip pat skaitykite: Turistų rojus Vietname: auksinis tiltas, delnais keliantis į dangų [FOTO/VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: