Coolio / instagram.com/coolio archyvo nuotr.

Įžymybės ir gerbėjai socialinėje žiniasklaidoje šiltai prisiminė reperį Coolio atlikėjas paliko šį pasaulį būdamas 59 metų amžiaus.

„Gangsta’s Paradise“ atlikėjas rastas bičiulio namuose be gyvybės ženklų.

Per savo karjerą Coolio gavo keletą svarbių apdovanojimų, įskaitant „Grammy“ apdovanojimą, Amerikos muzikos apdovanojimą ir tris MTV vaizdo muzikos apdovanojimus.

Atlikėjo daina „Gangsta’s Paradise“ atsidūrė Billboard Hot 100 populiariausių dainų sąrašo viršūnėje, dalinai interpretavo Stevie Wonderio kūrinį „Pastime Paradise“ ir buvo parduota daugiau nei 2 milijonai jos kopijų visame pasaulyje.

Taip pat kūrinys parodytas 1995 m. filme „Pavojingi protai”, pasakojančiame apie varganą valstybinę JAV mokyklą etninių mažumų apgyventame rajone, kurioje atsidavusi darbui mokytoja (aktorė Michelle Pfeiffer) imasi maištingų, nepasitenkinimų kupinų mokinių sudominimo mokslaais.

Tokie atlikėjai kaip “Weird Al” Yankovic, sukūręs jo dainos parodiją „Amish Paradise“, reperiai Ice Cube, LLCOOLJ, Vanilla Ice, McHamer, Snoop Dogg ir kiti pagerbė Coolijo savo socialinių tinklų įrašais.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: