Tillas Lindemannas nustebino savo gerbėjus: 2021 m. balandžio 22 d. grupės „Rammstein” lyderis pristatė naują dainą rusų kalba „Lubimiy Gorod” (išvertus iš rusų kalbos – mylimas miestas). Daina buvo įrašyta specialiai filmui „Deviatajevas”. Manoma, kad šis kūrinys gali būti įžanga į kažką kur kas didesnio: balandžio pradžioje 58-erių metų vyras į socialinius tinklus įkėlė laikmatį, kuris tiksi atgaline data iki 2021 m. birželio 1 d. 

Pastaraisiais mėnesiais Tillas Lindemannas „Instagram” ne kartą rašė publikacijas iš Rusijos, konkrečiau, iš Maskvos ir Sankt Peterburgo didmiesčių. Atrodo, kad didžiausia pagal plotą šalis pasaulyje tapo tarsi antraisiais “Rammstein” dainininko namais. Berlyne gyvenantis muzikantas nesusiduria su kalbinėmis kliūtimis: 58 metų grupės lyderis, buvęs VDR pilietis, vis dar laisvai kalba rusiškai. Pasirodė iškart dvi klipo versijos.

Todėl nenuostabu, kad Tillas Lindemannas dabar išleido rusišką dainą „Lubimiy Gorod“. Manoma, jog tai gali vaizduoti jo meilę Rusijos miestams. Beveik trijų minučių trukmės baladės žodžius parašė sovietų poetas Jevgenijus Dolmatovskis, gyvenęs 1915-1994 m., kurio plunksna prisilietė prie daugybės liaudies dainų.

Muziką taip pat sukūrė tikra legenda – 2004 m. miręs kompozitorius Nikita Bogoslovskis, kuris, gyvendamas savo šalyje, dešimtmečius buvo vienas svarbiausių šiuolaikinių muzikantų. Taip pat, daina bus panaudota režisieriaus Timūro Bekmambetovo blokbasterio garso takelyje.

Taigi 58 metų roko žvaigždė apsupo save garsiais dabarties ir praeities atlikėjais ir tiesiog stebina savo gerbėjus! Dabar jie tikisi daugiau: 2021-ieji gali būti gana darbingi metai Tillui Lindemannui. Gegužės mėnesį bus išleistas jo projekto „Lindemann” koncertinis albumas „Live in Moscow”, o „Rammstein” per karantiną taip pat įrašė naują albumą. Paslaptingame pranešime atlikėjas taip pat užsiminė apie 2021 m. birželio 1 d. Kas tiksliai tada nutiks, kol kas neaišku, tačiau daugelis gerbėjų tikisi, kad „Lubimiy Gorod” buvo tik pradžia ir dabar atlikėjas išleis daugiau išskirtinių solinių dainų.

Taip pat skaitykite: TOP 10 iš Rusijos su meile ir neapykanta [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: