Televizijos serialo "Suits" kadras

Jeigu esate serialų mėgėjas ir ieškote linksmo, bet tuo pat metu intelektualaus serialo su įdomiais veikėjais, įtraukiančiomis istorijomis – „Suits“ yra būtent tai ko jūs ieškote.

2011 metais pradėtas rodyti serialas, sulaukė didelio susidomėjimo ir užkariavo milijonus gerbėjų širdžių. Serialas apie advokatus ir teisines bylas, dar niekada nebuvo toks įdomus ir įtraukiantis.

Siužetas

„Suits“ veiksmas vyksta vienoje iš geriausių Niujorko advokatų kontorų „Pearson Hardman“. Šioje kontoroje nėra nei vieno advokato, kuris nebūtų baigęs Harvardo universiteto, teisės fakulteto.

Jau pirmoje serijoje vienas iš pagrindinių serialo veikėjų Harvey Specter (Gabriel Macht) yra paaukštinamas, jis tampa vienu iš vyriausių kompanijos partneriu. Kiekvienas naujas partneris gauną teisę priimti jam padedantį advokatą.

Televizijos serialo “Suits” kadras

Mike Ross (Patrick J. Adams) norėdamas užsidirbti papildomų pinigų tam, kad padėtų savo močiutei, kuriai reikia nuolatinės medikų priežiūros, sutinka su savo geriausio draugo Trevoro pasiūlymų, jo klientams pristatyti marihuanos. Vykdydamas pažadą draugui Mike atvykstą į viešbutį pristatyti narkotines medžiagas, o tame pačiame viešbutyje Harvey Specter ieško naujo darbuotojo, kuris katik būtų baigęs Harvardą. Mike iškarto pastebi užsimaskavusius pareigūnus ir pradeda bėgti. Netikėtai jis atsiduria atrankoje, kurioje Harvey Specter ieško sau naujo darbuotojo. Patyrusiam advokatui, Mike primena jį patį jaunystėje, todėl įsitikinęs jo išskirtiniu protu ir talentu, Harvey jam atiduoda darbo vietą. Harvey visai nesvarbu, jog Mike nėra baigęs Harvardo jis patiki jaunuoliu ir tampa jo mentoriumi.

Veikėjai

Serialo kūrėjas Aaron Krosh atliko tiesiog nuostabų darbą kurdamas šį serialą. Su kiekviena serija vis labiau atskleidžiami veikėjų charakteriai, bei jų gyvenimo detalės. Kiekvieno iš jų tarpusavio santykiai tampa vis įdomesni.

Televizijos serialo “Suits” kadras

Harvey Specter yra vienas geriausių advokatų ne tik kontoroje, kurioje jis dirba, bet ir visame Niujorke. Viena iš taisyklių, kuria vadovaujasi Harvey, niekada neiti į teismą, visas savo bylas šis advokatas užglaisto piniginiais susitarimais. Harvey nepripažįsta pralaimėjimų, jis padarys bet ką, kad tik laimėtų bylą. Serialui įsibėgėjant pasimato ir švelnesnių Harvey charakterio pusių, jam išties ima rūpėti, jo naujasis darbuotojas Mike, ir jie tampa vis artimesni.

Kol Harvey Specter yra savanaudis, besirūpinantis tik savimi, Mike Ross yra visiškai kitoks. Išskirtinių talentų ir proto vaikinas, visada svajojęs tapti advokatu, vos įstojąs į pirmąjį savo universitetą yra išmetamas dėl egzaminų atsakymų pardavinėjimo. Sužlugus jo svajonei įstoti į Harvardo universitetą, Mike padeda kitiems ją įgyvendinti laikydamas už juos teisės egzaminus.

Televizijos serialo “Suits” kadras

Nors Mike Ross neturi teisinio išsilavinimo, tačiau turėdamas fotografinę atmintį, ir būdamas labai intelektualus, Mike tik įsidarbinęs į „Pearson Hardman“ ilgai nepastebėtas nelieka. Harvey greitai pastebi, koks gabus yra Mike, ir tampa jo tikru mentoriumi, įtraukdamas jį į kiekvieną savo bylą.

Serialo elementai

Šis serialas yra labai stiprus savo veikėjais bei įdomiais santykiais tarp jų. Protingi ir šmaikštus dialogai „Suits“ suteikia išskirtinumo. Išdirbtas scenarijus, puikūs vizualiniai sprendimai. A. Korsh kurdamas serialą dar nei karto neprašovė su istorijos eiga, kiekviena istorija, nesvarbu ar ji tęsiasi pusę sezono, ar tik vieną serija yra įdomi ir įtraukianti.

Verdiktas 9/10

Stilingas, modernus serialas, pritraukia žiūrovų dėmesį, priverčia pamilti serialo veikėjus, ir nekantraujant laukti naujausių serijų. Aktoriai puikūs, geras scenarijus, šaunus garso takelis, serialo vizualiniai aspektai taip pat parinkti puikiai. „Suits“ turėtų įtraukti net ir nemėgstančius teisinės tematikos serialų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: