instagram archyvo nuotr.

Richard Schaefer, 21 metų vaikinas iš Kalifornijos pristato save kaip patį didžiausią Disnėjaus pasaulio gerbėją. Vaikino meilė Disnėjaus pasauliui prasidėjo dar labai jauname amžiuje, kai jo dėmesį patraukė animacinis personažas, princesė Arielė.

Vaikinas makiažo menu susidomėjo prieš ketverius metus, tuomet ir atsirado pomėgis dėvėti princesės kostiumus, kurti ir perteikti animacinio personažo Arielės bruožus. Kiekviena transormacija užtrunka apie dvi valandas, vaikinas veido formavimui naudoja kontūravimo techniką, o žvilgsnį paryškina spalvotais kontaktiniais lęšiais. Neišimtis ir tai, kad  kostiumai yra kuriami pačio Richardo. Vaikino manymu nieko nėra nuostabiau, kaip sukurti princesės personažą ir pristatyti bei parodyti save pasakų mylėtojams.

Rrichardas pristato save, kaip atstumtąjį, jis neslepia, kad mokykloje daug laiko praleisdavo vienas, neturėjo draugų ir visiškai nepasitikėjo savimi, nes buvo apkūnus. Kuomet Richardas pradėjo kritiškai žiūrėti į save ir jam pavyko numesti svorio, jis tikina, kad pasikeitė viskas, o svarbiausia vaikinas pradėjo pasitikėti savimi. Tai leido jam ieškoti savęs ir kurti, būtent tada jis atrado aistrą transformuotis.

Richardas apie savo aistrą mano, kad visai šaunu, kai žmonės galvoja, kad jis yra moteriškos lyties atstovas, nes būtent tada transformacija pavyksta puikiai.

Vaikino žinomumas ir sėkmė prasidėjo 2013 m., kuomet Richardas nusprendė internete pasidalinti princesęs Arielės transformacija ir pradėjo viešinti nuotraukas socialiniame tinkle “Instagram”. Šiandien vaikinas turi net 82,000 sekėjų, kurie su susidomėjmu stebi jo veiklą.

Richardas tikina, kad būtent transformacija į princesių personažus jam leidžia labiau pasitikėti savimi ir jaustis gražiu. Pasak Richardo, jam nėra svarbi kitų žmonių nuomonė, svarbiausia, kad pats žino, koks jis, ir kas jis.

disney-princess-guy-richard-schaefer-10

disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (3)
disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (4)

disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (5)

disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (6)

disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (7)
disney-princess-guy-richard-schaefer-10 (1)

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: