© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ėjau pasivaikščioti. Peterburge prieš kukulus… Šiokiadieniai… Pilna krantinė dailininkų, piešiančių jūrą… Aivaziukai! Pagalvojau.

‒ Читать романтику – aнализировать будущее*, – šūktelėjovienasiš jų. Vakarėjo kaip paveiksle ir jis džiaugsmingai nubėgo paupiu. Skaityti romantiką reiškia analizuoti ateitį? Romantika atsikartoja visada, nes žmonės iš prigimties romantikai, o ne realistai ar kokie ten siurrealistai.

Garsių žmonių aš negerbiu, aš juos traukiu po vieną. Todėl į jį ėjau norėdama užminti jam ant batų, bet jis, ką tik parašęs „Juokingo žmogaus sapną“, traukėsi ir traukdamasis taip kalbėjo: „Įžymūs žmonės gyvena mažiau pasauly gyvi.“

– Vienok veidas ne užpakalis, tuk, tuk… (Kažkas pasibeldė iš kitos durų pusės). Aš norėjau paaiškinti, kas įžymius žmones daro mažiau gyvais, užminti savo šviesiais vyšnių spalvos lakuotais batukais ant jo rudų batų, bukais galais. (Kažkas pasibeldė). Taip juokingai. Hi, hi, hi… Kaip vainikai? Tylėt! Surikau. (Kažkas vėl pasibeldė.) Tuk, tuk, tuk… JIS nesuspėjo atsakyti, nes už jo nugaros vėl pasigirdo balsas…

BALSAS. Gal ir nepavyks nugalėti vienatvę nenugalima vyriška kančia. Tad kiekvienas čia skaitys, ant sienų viską rodys. Charakteriai geri aktoriai. Va!

Į tai JIS: „Jeigu aš galiu, tai padarau.“

Pūslė tęsė pasakojimą: „ … ir paskui vėl prisiminiau F. D. Pražilęs valdininkas kambary, apstatytame senoviškais baldais, naiviai mažino šviesą ir žiema priminė apie save tamsa. То тогда кo мне явился странный человек – он был спрятан.*

Ir tik žymiai vėliau supratau, kad спрятан yra to žmogaus savybė. Jis buvo labai uždaras, drovus, bailus, nekalbus. O nuo to viskas ir prasidėjo. Peterburgas. Užsidarančios žalsvos durys. Dostojevskio balsas. Ir aš, einanti pasivaikščioti. Lyg kino pradžioje…“

„Per dykumą į sekso rojų“, – perskaitė JIS pavadinimą ant durų. Tik nesuprato, ar žodis dykumą nuo žodžiodykuma ar nuo dykumas. A, štai kur sumedžiotas rojus? Tai kur ta šiknaakis? Bet durys buvo uždarytos, o ant jų kabojo kažkokios iškarpos iš pigaus bulvarinio žurnaliūkščio.

Tekstas buvo aplipintas panaudotais kramtomos gumos gabaliukais. Perskaitęs iki gabaliuko JIS įdeda jį į burną – kramto, kramto, o tekstą toliau skaito iki kito gumos gabaliuko, tada išima pirmą gabaliuką, prilipina prie teksto atgal, ima antrą, kuris taip pat įdedamas į burną ir kramtomas… Taip tekstas skaitomas toliau… Bekratydamas gumą JIS emociškai patiria viską, kas buvo aprašyta…

PER-EROSAS. 100 IŠKRYPIMŲ. PASIRUOŠK PAŠIURPTI, O GAL NET ŠIEK TIEK SUSIJAUDINTI, KAI MES IMSIM VARDINTI 100 KEISČIAUSIŲ PASAULIO SEKSUALINIŲ POSŪKIŲ. NEKREIPK DĖMESIO Į JŲ EILĖS TVARKĄ – KURIS JAU PATIKS, TĄ IR GRIEBK…

1. ABLUTOFILIJA. Seksualiai susijaudinti pagalvojus apie karštą dušą ar vonią? Keista!

2. AKROTOMOFILIJA. Amputacijos fetišizmas. Atkreipiame dėmesį: seksualinę reakciją sukelia ne amputacijos veiksmas, bet pati bigė (pašalintos galūnės liekana).

3. EKSHIBICIONIZMAS. Viešo lytinių organų arba lytinės veiklos demonstravimo džiaugsmas. Dažnai praktikuojamas miškuose. Būk budrus… Nieko ypatingo.

4. AUTOPEDERASTIJA. Dažniausiai paauglystės metais susiformavęs įprotis kišti smauglį į savo kakavinę angą. (Gumos gabaliukas).

5. SAVIČIULPA. Iškrypimas, nereikalaujantis detalesnio paaiškinimo… O gaila!

6. ŠUNIAVIMAS. Moteriškės tvarkymas automobilyje, nuošalioje aikštelėje, stebint būriams smalsuolių. Signalas miniai prisiartinti paprastai duodamas mašinos šviesomis. Jei žiūrovams spektaklis patinka, automobilis atrodo kaip tinkuotojo radijo imtuvas.

7. BELONEFILIJA. Pakankamai pavojinga fetišizmo rūšis. Individas seksualiai susijaudina dėl aštrių adatų, kitų smeigtukų arba dėl įmantrių pyrsingų.

8. KATAGELOFILIJA. Katagelofilams stojasi ar drėksta, kai kas nors iš jų tyčiojasi. Gal kaip tik dėl to tiek daug žmonių renkasi į įvairiausius mitingus.

9. PIENO LENKTYNĖS. Masturbacijos varžybos. Gal tokių ir visiškai nebūna. Nugali tas, kuris išlieja gyvybės sėklą anksčiau nei varžovai.

10. B ir K KANKINIMAS. Senas geras bybio ir kiaušų kankinimas. Kandžiojimas, žnaibymas, daužymas, tampymas ir netgi bengališkų ugnių kaišiojimas. Degančių!

11. TRANSVESTITINIS FETIŠIZMAS. Įsispraudimas į moteriškus drabužius dėl kitų priežasčių nei naujametis kaukių balius.

12. CHREMASTISTOFILIJA. Seksualinis susijaudinimas apiplėšimo metu…

13. KENSTROKREFILIJA. Nesveikas susijaudinimas prispaudžiant sėklidžių kapšelį prie stiklo – parduotuvės vitrinos, kaimyno automobilio lango. Paskui ant stiklo lieka žymės, panašios į du plaukuotus pyragus.

14. SMUIKAVIMAS. Seksualinis pasitenkinimas braukiant savo stryką į moteriškus stringus.

15. GARBINIAVIMAS.Visiškai išgręžti sėklidžių turinį ant draugės plaukų jai miegant. Šiai pabudus jos šukuosena primena antiglobalistinius dredus.

16. VOJERIZMAS. Seksualinis pasitenkinimas stebint kitų žmonių nuogus kūnus ir jų lytinę veiklą, ypač iš slapto stebėjimo taško, pavyzdžiui, gaisro daviklyje įmontuotos slaptos vaizdo kameros.

17. DRASKYMAS. Susijaudinti plėšiant moters kojines ir pėdkelnes.

18. BALIONAVIMAS. Nuleisti stebint, kaip moteris žaidžia, mušinėja, pučia, myluoja, tampo ir kitaip išdykauja su gumytėmis.

19. AUTAGONISTOFILIJA. Kitaip nei ekshibicionistas, kuris specialiai demonstruoja savo lyties organus netikėtai užkluptam prašalaičiui, autagonistofilas kuria situacijas, dėl kurių kiti žmonės gali jį pamatyti nuogą netyčia. Pavyzdžiui, jis palieka neužtrauktas užuolaidas ir vaikšto namie nuogas. Arba netyčia iškrenta pro vonios langą.

20. ATBULINIS SMŪGIS. (Gabaliukas gumos). Taip, tai – nuostabioji analinė sueitis, tačiau esama skiriamojo bruožo: akto metu moteris guli ant pilvo.

21. ANAKLITIZMAS. Lytinis susijaudinimas pasiekiamas atliekant veiksmus, kuriuos darėme vaikystėje. Tai gali būti pastangos sėdėti ant puoduko, dėvėti šliaužtinukus ar žaisti su lėlėm…

22. MIRKYMAS GRIETINĖJE. Iškviečiamų prostitučių specializacija. Gurmano gomuriui patenkinti linksmybės kotas iš pradžių pamirkomas grietinėje.

23. AMAUROFILIJA. Pasitenkinimas pasiekiamas tik su aklu ar užrištomis akimis partneriu. (Gabaliukas).

24. GINEKOFILIJA. Aistra mėgėjiškai apžiūrinėti vidines žmogaus ertmes. Apžiūra paprastai atliekama naudojant stetoskopą bei medicininį veidrodėlį su koteliu.

25. VAŠKAVIMAS. Patirti saldų malonumą skystam vaškui varvant ant įvairių kūno dalių…

26. HIBRISTOFILIJA. Žmogaus, kuris įvykdė baisų nusikaltimą, troškimas. Štai iš kur ta nepadorių laiškų lavina vyrukams, laukiantiems mirties bausmės.

27. AUKSINIS LIETUS. Susijaudinimas patiriamas turškiantis, geriant, maudantis ar laistant kito žmogaus šlapimą.

28. PJAUSTYMAS. Palyginti išsamus pavadinimas – palaima pasiekiama pjaustant, badant, raižant ar kitaip žalojant odą.

29. OFIDICIZMAS. Šie žmogėnai mylėdamiesi naudoja roplius bei ungurius.„Drakonas mirė, tegyvuojas drakonas!“ (Gabaliukas).

30. AUTOEROTINIS DUSINIMAS. Žaidimai su kilpa ant kaklo. Kai trūksta oro, pojūčiai sustiprėja. INXS vokalistas Michaelis Hutchence‘ as – žymiausias (dėl tragiškos pabaigos) šios pramogos gerbėjas.

31. NEKROFILIJA. Lavono dulkinimas. Dažnai minima, kad senovės egiptiečiai, neslėpę savo žavėjimosi mirusiojo kūno patrauklumu, neprileisdavo prie kūno balzamuotojų netgi keletą dienų po mirties. Gal tai ir mumifikacijos paslapties raktas?

32. BUKKAKE. Terminas kilęs iš japonų kalbos. Tai – masiškas moters apšlakstymas sperma. Veiksmas kartais pasiekia tokių kraštutinumų, kad jį pabaigus matyti tik moters akys. (Gumos gabaliukas).

33. UTASASINOFILIJA. Individas pasiekia orgazmą tik esant situacijoms, kai jo gyvybė pakimba ant plauko.

34. DAKRIFILIJA. Nerimą keliantis psichoseksualinis sutrikimas, kurį sukelia ašaromis paplūdusio partnerio vaizdas.

35. UTRIKACIJA. Šis terminas taikomas žmonėms, kurie vardan seksualinio susijaudinimo periasi dilgelėmis. Tačiau tai nieko bendro neturi su chuliganais, kurie išvadino tave pederastu ir įstūmė į dilgėlių sąžalyną pakeliui namo iš mokyklos.

36. RAMUNĖLĖ. Žmonių (paprastai sporto mokyklų auklėtinių) grupė, kurie sustoja ratu ir masturbuoja vienas kitą.

37. DUŠAS. Kilęs iš prancūziško termino douche. Šios veiklos metu į vaginą švirkščiama skysčio, paprastai vandens. Naudojama arba baltam kisieliui išplauti, arba tiesiog kaip malonumo šaltinis.

38. KLIZMAFILIJA. Palaimos sulaukiama skalaujant analinę ertmę vandens srove (klizmos statymas). Rudų pėdsakų ant dušo galvučių atsiradimo priežastis.

39. KAPŠELIO ĮŠVIRKŠTIMAS. Per kotą į organizmą įšvirkšti druskos tirpalo (dideliais kiekiais). Žiūrėk, koks jis didelis! (Naujas gabaliukas).

40. PAVIRŠIAUS DIRGINIMAS. Nepaprastai veiksmingas dviejų žaidimas, per kurį kūno paviršius stimuliuojamas įvairiomis šiurkščiomis medžiagomis, pavyzdžiui, vilna, zomšu, smulkiu švitriniu popieriumi ar metaline plaušine.

41. GYVULIŲ DRESAVIMAS. Per „Gyvūnų“ žaidimą vienas partneris vaidina gyvulį. Dažniausiai tai būna šuo, nors kalbama, kad arklys taip pat populiarus. „Gyvūnas“ imituoja žvėrių elgesį dėvėdamas jų atributus – kamanas, apynasrį, balną ir t. t. Patartina pabūti ir kiaule…

42. BASTINADO. Kankinimo arba bausmės forma, kai nusikaltėlis mušamas per padus. Mėgstama Udai Husseino, Irako olimpinio komiteto prezidento, veikla, kai tautinė futbolo rinktinė prakišdavo atrankines varžybas.

43. KOPROFILIJA. Seksualinis susijaudinimas ir pasitenkinimas pasiekiamas išdykaujant su kakučiais.

44. KAPROFAGIJA. Skirtingai nei koprofilija, čia malonumas patiriamas tik valgant kaką. (Įsidedamas naujas gumos gabaliukas į burną – senas staigiai išspjaunamas).

45. TAURĖS. Įvairių odą siurbiančių prietaisų dėliojimas ant kūno, dažniausiai spenelių, siekiant padidinti odos jautrumą. Rimti „taurių“ mėgėjai naudoja gumines odą siurbiančias taures iš pirmos pagalbos rinkinio gyvatei įkandus. Itin rimti šios veiklos profesionalai renkasi specialias siurbiamąsias taures, bet kalbama, kad šios palieka negražių randų.

46. KREŠULYS. Truputį bjaurokas domėjimasis menstruacijomis. Moteris įsideda, išsitraukia ir visiškai iščiulpia permirkusį tamponą.

47. KATĖ VONIOJE. Sėklidžių kišimas į draugės užpakaliuką. Taip vadinamas dėl to, kad išlaikyti jas ten taip pat sunku, kaip ir katę vonioje.

48. PARAŠIUTAS. Sėklidės įspraudžiamos į negilų odinį piltuvėlį su kraštuose pritvirtintomis grandinėmis. Ant jų kabinasi įvairaus dydžio svarmenys.

49. APATINUKAS. Būti priverstam dėvėti moteriškus apatinius drabužius. Kad jaustumeisi pažemintas ir susijaudintum.

50. STIGMATOFILIJA. Kitaip nei „Krešulys“, šie iškrypėliai susijaudinimą patiria tik taškydamiesi šviežiu krauju.

51. SITOFILIJA. Seksualinės užgaidoms naudojami maisto produktai. Tipiškas pavyzdys – agurkas arba kukurūzų burbuolė. Jeigu nori naudoti agurką, ištrauk jį iš šaldytuvo valandą prieš vartodamas. (Naujas gabaliukas).

52. ODELĖ. Nekeliantis apetito ir potencialiai pavojingas seksualinis žaidimėlis, kai moteris praryja vieną galą ilgos dešros odelės, kitą galą laikydama pirštais. Tada odelė lėtai traukiama iš burnos, ir moteris pradeda žiaukčioti. Atitinkamai tuo metu jos vagina simpatingai stipriai spazmuojama.

53. KALINIO DULKINIMAS. Veiklos rūšis, kurios galima imtis tik išgėrus puslitrį. Iš esmės tai analinis seksas, tačiau be jokių lubrikantų. Nebent tik seilės.

54. PERKVĖPAVIMAS. Užsidusinimo eksperimentas – kvėpuoti reikia į sandarią, mažai oro turinčią ertmę (maišelį), kol baigsis deguonis, ir jį pakeis iškvepiamas anglies dvideginis.

55. DEGANTI AMAZONĖ. Retai stebimas iškrypimas, kurį atliekant žiebtuvėliu padegami moters gėdos plaukai prieš pat ištryškant spermai. Tikslas – užgesinti liepsnas baltąja emulsija, kol dar partnerė nespėjo mirtinai išsigąsti.

56. GYNOTIKOLOBOMASOFILIJA. Vieniems vyras patinka pieno liaukos, kitiems – užpakaliukai. Gynotikolobomasofilai mėgsta ausų lezgelius. Meilučius išdykėlius…

57. KAKORHAFIFILIJA. Iškrypėlis pasiekia devintą dangų patyręs lytinę nesėkmę.

58. SKYLINIMAS. Nepadoriems žurnalams galima įpūsti gyvybę iškirpus vienakės gyvatės diametro skylę nupaveiksluotos merginos tarpvietėje ir karštligiškai masturbuotis į ją. Beveik taip pat smagu, kaip ir įprasta masturbacija. O ką jau kalbėti apie riziką susipjaustyti į popieriaus kraštus!

59. KERAUNOFILIJA. Seksualinis potraukis į žaibą ir perkūniją.

60. ŽĄSINĖJIMAS. Viena įprastesnių smagybių. Labai paprasta – reikia tik kaišioti pirštus tarp sėdmenų, bet nebūtinai į pačią skylę.

61. DOKINGAS. Dar vienas iš gėjų repertuaro. Dokingo metu vieno vaikino apyvarpė maunama ant kito vaikino padargo.

62. PURVYNĖ. Nedaugelis moterų pavydi vyrams jų seksualinio polinkio į šlapius marškinėlius. Vis dėlto kai kurios moterys, paprašytos vyro, su džiaugsmu įsivynioja į paklodę, ištepliotą purvu, dažais, žėlė, kremu ar kita nešvaria substancija.

63. MUŠIMAS. Visuomenei priimtiniausias BDSM (žr. iškrypimą nr. 70) veidas, kai partneris švelniai ir nevisiškai tapšnojamas. Dažniausiai per užpakalį.

64. KNISMOLANIJA. Balansuoja ant priimtinų iškrypimų ribos – partneris lytiškiai susijaudina tik kutenamas. (Gumos gabaliukas).

65. KNISOFILIJA. Susijaudinti nuo itin stiprių smilkalų (ypač tų, kurie naudojami bažnyčiose ir cerkvėse).

66. MAJEZIOFILIJA. Populiarus seksualinis iškrypimas, kurio poreikius puikiai patenkina internetas. Tai seksualinis susijaudinimas matant nėščią moterį.

67. NARATOFILIJA. Nuleisti sekso partnerei skaitant erotinio ir pornografinio pobūdžio noveles.

68. ELEKTROFILIJA. Lytiškai susijaudinti nuo elektros srovės, pavyzdžiui, liečiant laidinio telefono prievadą.

69. NASOFILIJA. Lytinis susijaudinimas kyla matant tvirtą, riestais speneliais moters krūtinę. Štai dėl kokios priežasties turistai taip plūsta apžiūrėti antikinių skulptūrų.

70. BDSM. Šifruojama Bondage&Discipline, Sadism&Masochizm (liet. k. – „Vergija ir disciplina, sadizmas ir mazochizmas“). Į šį terminą įtraukiama visa gama vadinamųjų skausmo žaidimų. Ši veikla klaidingai interpretuojama: iš tiesų tai natūralus gyvenimo stilius. Neklausyk šių juokingų skiedalų!

71. PONIO TRENIRAVIMAS. BDSM terminas veiklai, per kurią partneris mokomas būti paklusnus. (Gabaliukas).

72. KUMŠTINIS. Čia reikia grūsti visą kumštį į partnerio angą, paprastai moters katytę… Bet juk yra ir kitų žmogaus ertmių. Paprasta paaiškinti, daug sunkiau padaryti…

73. TRYNIMASIS. Mėgstama japonų verslininkų veikla vykstant traukiniu į miesto priemiesčius. Šakumą reikia trinti į bet kokius aplink esančius patogius paviršius – nieko neįtariančią bendrakeleivę ar kėdės atlošą. Tiesą sakant, pamiršk atlošą…

74. PLIUMPSIS. Ant unitazo sėdinčiam ir didelį reikalą darančiam vyrui suteikiama oralinių malonumų. Daug geriau, nei skaityti laikraštį.

75. PIMPALO KIMŠTINIS. Akivaizdžiai populiarus tik gėjų kultūros paribiuose. Imantis šios veiklos ploni daiktai (termometras, viela, pypkės valiklis) kišami į pimpalą siekiant laipsniškai padidinti šlapimtakio apimtį. Tai trunka mėnesius, bet stengtis tikrai verta – galop šio vyro partneris yra pajėgus įkišti visą savo pimpalą į jo kotą.

76. PLIUŠAS. Jeigu naršydamas po internetą netyčia įlindai į pliušo svetainę, nežinosi, ką daryti – apsiverkti iš juoko ar klykiant bėgti pas mamą. Ten suaugę vyrai rengiasi animacinių filmų herojų kostiumais. Maža to, jie dar ir dulkina pliušinius žaislus.

77. BLYKSNIAVIMAS. Šie iškrypėliai bei iškrypėlės netikėtai išverčia savo grožybes visiems to neprašantiems prašalaičiams. Šis iškrypimas gali būti siejamas su katagelofilija, kai žmonės susijaudina būdami pajuokos objektais. (Gabaliukas).

78. TAUROLOGIZMAS. Lytinį susijaudinimą sukelia jaučiai, konkrečiai – jų stiprių muskulų keliamas dvokas. Jaučių mėgėjai padaro bet ką, kad tik priartėtų kuo arčiau gyvūnų, todėl stengiasi įsidarbinti koridoje arba Pamplonos kavinėse. Bet paprastai sutinkami fermose.

79. HENTAI. Tai japonų animacinė pornografija. Mergaitės telyčių akimis bei neįprastai didelėmis krūtinėmis dulkinamos robotų, demonų ir kitų pabaisų, kurių tikrai nenorėtum išvysti savo miegamajame.

80. NIŪNIAVIMAS. Gerai žinoma kelnių anakondos oralinės stimuliacijos rūšis. Proceso metu mergina niūniuoja mėgstamą melodiją. Atsirandančios vibracijos, ypač žemi tonai, prideda daug daug papildomo malonumo.

81. ARBATOS RUOŠIMAS. Norėdamas atlikti „Arbatos ruošimą“, paprašyk savo partnerės atsigulti aukštielninkos, tada atsistok virš jos ir švelniai mirkyk aukštyn žemyn savo kapšelį jos burnoje.

82. BIČIULIAVIMAS. Pliaukšėti savo mykolu draugei per veidą.

83. AUSTRĖS. Kilęs iš „Arbatos ruošimo“. Procesas toks pat, tik prieš damai triauškinant tavo kabančias granatas reikia jas atšaldyti.

84. DŪDAVIMAS. Dažnai matomas gėjų pornografiniuose filmuose – dulkinimas iš nugaros ir masturbavimas tuo pat metu.

85. KRUŠARAGIS. Seksualinis žaidimas, itin praktikuojamas Lesbo salos gyventojų. Vibratorių reikia pritvirtinti prie kaktos ir ištvatinti draugės urvelį lyg sunkiojo metalo gerbėjai.

86. KREVETĖS. Norint lytiškai patenkinti partnerį tenka laižyti ir čiulpti kojų pirštus.

87. ŠNIAUKŠTIMAS. Įtartina seksualinė veikla uostyti objektus, kurie galėjo atsidurti netoli moters šakumos – dviračių sėdynes, skalbimo mašinų paviršius, parko suoliukus, biuro kėdes ir kt.

88. TRIAUKŠT. Šios kategorijos iškrypėliai mėgsta stebėti, kaip moterys aukštais smailiais kulniukais… mirtinai traiško smulkius graužikus.

89. ŽVYNELIS. Lytiškai susijaudinti lupant kito žmogaus atokaitoje nudegusios odos lopinėlius. (Gumos gabaliukas).

90. DVIGUBAS BOSAS. Mylėtis iš nugaros kaire ranka maigant partnerės obuolius, o dešine švelniai trinantžvėriuką. Jau pavadinimas sufleruoja, kad ši veikla generuoja itin žemo dažnio garsus.

91. ZOOFILIJA. Pasibjaurėtinas seksualinis žavėjimasis naminiais gyvūnais. Nors, kam kaip…

92. BESTIALIJA. Dar viena potraukio į gyvūnus, šį kartą – į laukinius, forma. Beje, bestialija buvo gana mėgstama senovės romėnų arenų darbuotojų veikla.

93. SKREBUTIS. Pimpalas apsupamas dviejų pašildytų ir sviestu apteptų batono riekelių ir pasiūlomas lytinės veiklos partneriui.

94. SNIEGO GNIŪŽTĖ. Mergina surenka tavo sėklą burnoje ir išvarvina ją partneriui į burną.

95. VIRTI KIAUŠINIAI KETURIEMS. Vaizdo efektas, kai du vaikinai užima 69 poziciją. Vaizduotė nesunkiai atskleis, ką reiškia šis pavadinimas.

96. SKYLAMUŠIS. Juo pramušamos tos keistos skylės tualeto šoninėse sienelėse, kurių vienintelis tikslas – anoniminis lytinis kontaktas su individu gretimoje kabinoje.

97. KANTAVIMAS. Neskoningas poreikis laižyti užpakalio skylutę.

98. BASLIAVIAS. Lytinė veikla su partneriu, pririštu prie stulpo.

99. PLAKIMAS. Bizūnėlio žaidimėlis. Iki šių laikų kai kurie kraštutiniai krikščionys mano, kad save plakti – geriausias būdas nuodėmės išpirkti. Nedorėliai…

100. ŽUVĖDRAVIMAS. Veikla svaidyti iš viršaus šviežius žmogaus ekskrementus ant nekaltų praeivių. Šio iškrypimo variacijas, kai šūdais padengiamas visas herojus, dažnai stebime per komedijas.

JIS baigė skaityti, išsitraukė iš burnos kramtomos gumos gabaliuką, stipriai prilipdė jį prie teksto ir pasijuto taip susijaudinęs, lyg būtų viską patyręs savo kailiu vienu metu. Nežinojo, ką toliau daryti, o siela pradėjo aižėti – atrodė, tuoj plyš.

________________

* Skaityti romantiką – analizuoti ateitį (rus.).

** Tuomet man pasirodė keistas žmogus, jis buvo paslėptas (rus.).

© Žilvinas Andriušis. Onirikonas: antiromanas. V.: Operomanija, 2013.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: