Normalu, jog kartais kuriant filmą pasitaiko apmaudžių, juoką keliančių klaidų. Jų padaro net ir žinomiausi prodiuseriai, tačiau pastebi toli gražu ne visi. Tiesa, kai žiūrime multimilijoninio biudžeto filmą ir tokias klaidas vis dėl to pastebime, negalime susilaikyti nepagalvoję: „Argi taip sunku būtų atsargesniems, kuomet išleidžiama šitiek pinigų?“

Neteisiame filmų gamintojų dėl tokių klaidų, mes visi žmonės, o žmonės klysta. Bet smalsumo vedini nutarėmė pažiūrėti kokių klaidų galime rasti filmuose.

Diena / Naktis

Tamsos riterio sugrįžimas“

Netgi tokie puikūs kino režisieriai kaip Christopheris Nolanas kartais neatkreipia dėmesio į kiekvieną smulkmeną. Pagrindinis piktadarys Beinas užpuola Gothamo vertybinių popierių biržą ryte, kai Gothamas maudosi saulės šviesoje. Po to nusikaltėliai pavagia dviračius, vis dar dienos šviesoje. Tačiau vos po poros minučių, kai Betmenas įsitraukia į gaudynes, miestas staiga aptemsta.

Žvaigždžių karai: epizodas II – klonų ataka“ ir „Žvaigždžių karai: epizodas VI – džedajaus sugrįžimas“

Filme „Žvaigždžių karai: epizodas II – klonų ataka“ Anakinas ir Padmė nusileidžia Geonosyje ir patenka į droidų gamyklą. Jie turi praeiti pro mechanines duris. Norėdami tai padaryti, abu veikėjai turi pasilenkti, nes įėjimas yra gana žemas. Ir nors Padmė įeina nieko neliesdama, Anakino galva tiesiogine prasme perrėžia viršutinį durų rėmą.

Beje, panaši situacija jam atsitinka filme „Žvaigždžių karai: epizodas VI – džedajaus sugrįžimas“, kai jis jau yra Darthas Vaderis. Vaderis nusileidžia Endoro planetoje ir išlipant jo galva, tiesiog praplaukia pro laivo priekį. 

Juodoji pantera“ 

Filme T’Challa išdidžiai vilki nuostabų Juodosios panteros kostiumą. Sportbačiai yra viena iš svarbiausių šio superherojaus aprangos dalių. Jie sukurti taip, jog neleidžia jokio garso, kad priešai negirdėtų artėjančios Juodosios panteros. Tačiau panašu, kad įgarsinant filmo kūrėjai pamiršo šią magiškų batų savybę. Taigi kai kuriose scenose T’Challa trypia kaip bet kuris kitas žmogus.

Kapitonė Marvel“

Kai Kapitonės Marvel draugo namuose pasirodo vienas iš piktųjų skrulų, herojė griebia katę ir grasina ja svetimai būtybei. Skrullas atsitraukia ir matome, kad jo kairė ranka paliečia laiptus. Tačiau kamerai pakeitus kampą, matome, jog žaliasis piktadarys „pajudėjo“ ir dabar stovi kiek toliau nuo laiptų ir arčiau katino.

Karibų piratai: ant keistų bangų“

Filmo pradžioje Džekas apsimeta teisėju, kad išlaisvintų savo draugą Gibbsą. Teismo salėje Gibbsas purvinas. Tačiau vos po poros minučių, kai abu piratai pabėga ir patenka į kalėjimo vežimą, Gibbsas švarutėlis.

Volstryto Vilkas“

Volstryto vilkas komiškas kriminalinis filmas apie Jordano Belforto, kurį vaidino Leonardo DiCaprio, gyvenimą. Scenoje, kur teta Emma ir Jordanas susitinka Londone, fone yra paauksuotas Alberto atminimo paminklas.

Bet jo negali būti, nes paminklas buvo uždarytas restauruoti 1983–1998 m. Filmo įvykiai vyksta 1987 m. Taigi, turėjome pamatyti arba juodą statulą tokią, kokia ji buvo prieš atkūrimą, arba memorialą paslėptą už pastolių.

Keršytojai. Pabaiga“ 

Scenoje, kur Geležinis žmogus stoja į kovą vienas su Thanosu, galime pamatyti superherojaus veidą iš arti. Ir atrodo, kad viskas gerai, bet kitame kadre Tonio ūsų forma stebuklingai pasikeičia.

Tylos zona“

Tylos zona“ – tai siaubo filmas, susidedantis iš 2 dalių, kuriame veikėjai gyvena postapokaliptiniame pasaulyje. Pagrindiniai herojai – šeima su 3 vaikais. Antrojo filmo pradžioje mama išeina iš namų su 2 vaikais ir kūdikiu ant rankų. Po to iš karto matome prisiminimus iš pirmojo filmo, kur vyresnysis sūnus atrodo daug jaunesnis.

Šis amžiaus skirtumas labai akivaizdus, ​​nepaisant to, kad tarp pirmojo ir antrojo filmų yra vos kelios dienos. Problema ta, kad aktorius tiesiog užaugo tarp šių 2 filmų gamybos ir į tai nebuvo atsižvelgta scenarijuje.

Haris Poteris ir paslapčių kambarys“

Filme yra scena, kur Drakas ir Haris kovoja juos stebint mokytojams ir mokiniams. Tuo metu, kai Haris kerta atgal ir Drakas nukrenta, atidžiai pažiūrėkite į kairįjį ekrano kampą. Tarp mokinių, vilkinčių juodas mantijas yra žmogus su kamera.

Rytojaus karas“

Rytojaus karas“ yra mokslinės fantastikos veiksmo filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieka Chrisas Prattas. C. Prattas vaidina praeities kareivį, kuris buvo pasamdytas kovoti kare ateityje. Kelionė laiku pasiekiama specialaus rankinio prietaiso pagalba. Iš pradžių Chrisas Prattas šį prietaisą nešiojo ant kairės rankos. Tačiau įrenginys kartais atsiranda ant jo dešinės rankos, o tada grįžta į vietą, kur jam priklauso.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: