(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Šių metų gegužės 12 dieną nuo 19 valandos Karmelitų aikštę prie PC “Akropolis“ suskambės hip hopo ritmu ir joje virs didžiausios aistros krepšinio aikštelėse. Jau devintąjį kartą KTU Dizaino ir technologijų fakulteto studentų atstovybė „DiDi“ organizuoja kasmetinį krepšinio turnyrą „Naktinis krepšinis 2011“.

„Naktinis krepšinis“ – tai unikalus renginys Lietuvoje, vienijantis krepšinį ir gatvės kultūrą. Šio renginio metu dalyviai rungsis dėl pagrindinio prizo – vakarėlio Kauno centre esančiame „VIP lounge & SPA“ klube, kuriame nugalėtojai su savo draugais galės atšvęsti pergalę bei pasilepinti pirtimi ir baseinu. O kiti dalyviai bus apdovanoti rėmėjų prizais. Žiūrovai taip pat nebus užmiršti, jų laukia konkursai, bei prizai. Renginyje pamatysime trailbaiker‘ių ir beetboxer‘ių pasirodymus, savo šokių gabumus pademonstruos tokios šokių grupės kaip „Time To Show“, „Megusta“ bei „In Beat“. Plokšteles suks DJ Alko, DJ Name ir DJ Mamania. Hip hopo dvasią palaikys G&G Sindikatas. Viso renginio metu atskirose erdvėse stebėsime graffitti meistrų kurinius, turėsime galimybę apsilankyti pas tatuiruočių, pearcin‘go bei dredų pynimo meistrus. Turėsime galimybę stebėti LKL finalo rungtynes Kauno „Žalgiris“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“.

Renginio organizatoriai džiaugiasi, jog „Naktinis krepšinis“ vyks iki 2 valandos nakties, grįžti namo galėsite su autobusu Nr 37, kuris kursuos naktinėmis Kauno gatvėmis.

„Naktinis krepšinis 2011“ – puiki proga pašėlti hip hopo ritmu ir pajausti gatvės kultūros dvasią. Nepraleisk šios ypatingos progos, kuri būna tik kartą metuose.
Daugiau informacijos galite rasti čia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: