Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Balandžio 27-28 dienomis Kauno lengvosios atletikos manieže vykstančioje automobilių ir motociklų sporto parodoje pirmą kartą auto sporto mėgėjams bus pristatyta ZOOMBOOK.LT greičio komanda ir specialiai paruoštas lenktyninis automobilis “Mazda Miata MX5”.

Komanda šiais metais debiutuos lenktynėse “Fast Lap”. Kas sėdės už sportinio ZOOMBOOK automobilio vairo bus atskleista parodos metu.

“Esame rėmę “300 ežerų” ralį ir “1000 km” lenktynes. Norime ir toliau prisidėti prie šio emocingo sporto populiarinimo Lietuvoje, todėl šiais metais nusprendėme turėti savo komandą ir jos vairą patikėjome ne tik profesionaliam lenktynininkui, bet ir fotografui – tai geriausias mūsų prekinio ženklo atstovas, juk savo įvaizdį siejame su greičiu ir kūrybiškumu”, – sako ZOOMBOOK.LT projekto vadovė Giedrė Mieliauskaitė.

Pirmą kartą klubo “Dolce Moto” organizuojamoje parodoje visi norintys galės susipažinti ir pabendrauti su ZOOMBOOK lenktynių komanda, apžiūrėti mažą, galingą ir originaliai apipavidalintą lenktynių automobilį ir sužinoti apie artimiausius komandos planus.

2000 kvadratinių metrų parodos plote bus pristatyta įdomiausia ir greičiausia Lietuvos lenktynininkų technika.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: