Papi Jiang / youtube nuotr.

Sparčiai besivystant informacinėms technologijoms, vis dažniau išgirstame apie sėkmės istorijas, kuriose pasakojama kaip internete išpopuliarėję žmonės tampa žvaigždėmis ir susikrauna didelius turtus. Charizma, nepriekaištinga iškalba bei geras humoro jausmas, panašu, tampa puikia alternatyva ieškant svajonių darbo. Populiarėjanti mada filmuoti save išsakant tam tikrą nuomonę apie esančius įvykius tampa tikru darbu ir štai čia pasirodo Papi Jiang, mergina, triuškinanti visus žiūrimumo rekordus ir savo kuriamais šmaikščiais video užkariaujanti pasaulį.

Jiang Yilei yra niekuom neišsiskirianti panelė, lygiai tokia pat, kaip ir Jūsų kaiminystėje gyvenančių kaimynų dukra. Ji nešioja kirpčiukus, minimaliai dažosi, augina dvi kates. Tačiau taip pat ji – viena iš populiariausių Kinijos internetinių įžymybių, dar geriau atpažįstama kaip Papi Jiang. Per mažiau nei metus, dėka savo greitakalbėm persmelktų video, įvairiuose socialiniuose tinkluose, ji jau turi apie 44 milijonus sekėjų. Ji net lenkia tokias „Youtube“ žvaigždes kaip Ryan Higa (17,8 milijonų sekėjų) ir Jenna Marbles (16,4 milijonų sekėjų).

Praeitą mėnesį Papi Jiang surengta pirmoji tiesioginė vaizdo transliacija, trukusi 90 minučių, per vieną dieną buvo peržiūrėta daugiau kaip 74 milijonus kartų. Tai yra daugiau peržiūrų sulaukęs video, negu paskutinysis popmuzikos superžvaigždės Taylor Swift dainos „New Romantics“ vaizdo klipas. Tiesa, kaikurie dalykai Kinijoje susilaukia perdėto populiarumo, lyginant su kitomis valstybėmis, vien dėl labai didelės Kinijos populiacijos, bet faktas lieka faktu, Jiang Yilei populiarumas yra pribloškiantis, o Kinijos žurnalistai ją jau dabar vadina žvaigžde Nr. 1.

Pasak specialistų apskaičiavimų ši mergina muša visus žiūrimumo rekordus ir jau dabar tituluojama paauglių dievaite. Kinijoje, virtualus pasaulis yra pasiekęs aukščiausią lygį, čia žmonės internete daro viską: bendrauja, apsipirkinėja, ieškosi naujų hobių, pramogų, pažinčių. Tad, tokioje platformoje atsiranda nauja sfera, kuri linksmina žmones ir suteikia jiems pramogą, kuo būtent ir pasinaudojo Papi Jiang. Mergina sako, jog iki to laiko trumpi video nebuvo itin populiarūs jos šalyje, tad jai kilo idėja visas savo mintis ir prakalbas sutalpinti į neįpareigojančio ilgio trumpametražius klipus.

Iki atrandant savo mėgstamą veiklą, mergina studijavo aktorystę. Tai labai atsiskleidžia jos kuriamuose personažuose, nes kiekvieną kartą kalbėdama priešais kamerą mergina tarsi užsideda kaukę ir tampa visai kitu asmeniu. Jos auditorija – jaunimas, daugiausiai 20-30 metų. Kaip ji pati teigia: „Aktorystė man padeda įsijausti į savo sukurtą personažą. Tam tikros mimikos, balso tembras, elgsena ir intonacija – visa tai mano sukurtas rezultatas, kuris man atnešė šlovę.“

Staiga užklupusi šlovė merginą iš pradžių išgąsdino, tačiau laikunt bėgant ji apsiprato su aplinkinių žvilgsniais ir tūkstantinėmis gerbėjų miniomis. Dabar Papi Jiang yra pasiryžusi pavergti visą Kiniją po savo kojomis ir sukurti dar daugiau puikių video narpliojant kasdienines temas. Mergina teigia, kad būtent to ir reikia žmonėms – paprasto ir naujo požiūrio į senus ir atsibodusius dalykus. Atrodo šiai jaunai žvaigždutei puikiai sekasi tai įgyvendinti, nes jos gerbėjų armija vis didėja papildydama savo gretas, o Papi vardą sužino vis daugiau užsienio gyventojų, taip plėsdami jos populiarumą ir už šalies ribų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: