Atšvaitinės liemenės
saugusatsvaitai.lt archyvo nuotr.

Nereikia ir sakyti, į ką daugiausiai savo uždirbamų pinigų investuoja vaikus auginantys tėvai – žinoma, kad didžiausios pinigų sumos nugula siekiant vaiku sukurti geriausias gyvenimo sąlygas, suteikti pageidaujamą išsilavinimą, sudaryti galimybė lavinti tam tikras savybes, ir, žinoma, užtikrinti saugumą kiekvieną dieną. Tai tampa ypač aktualu, kai vaikas – vis dar lanko mokykla, o dienos – trumpos. Tačiau yra ir gerų žinių – egzistuoja tikrai ne vienas pirkinys, į kurį verta investuoti tėvams, norintiems užtikrinti vaikų saugumą. Tad, kokie tie pirkiniai ir kuo reikėtų nudžiuginti savo mažuosius? 

Atšvaitai

Vienas pirkinių, į kurį būtinai turi investuoti visi tėvai, kurių vaikai praleidžia daug laiko lauke tamsiuoju paros metu, yra atšvaitai. Pastarieji gali būti tvirtinami ir prie viršutinių drabužių, ir prie kuprinės ar sportinio krepšio ir net prie avalynės. Prisegti prie bet kurios iš išvardintų vietų, jie užtikrins, kad jūsų vaikas bus pastebimas aplinkiniams pėstiesiems bei įvairių transporto priemonių vairuotojams, todėl gerokai sumažės nelaimingų atsitikimų tikimybė. Tačiau ir tai dar ne viskas – nereikia pamiršti, kad ši svarbi detalė ne tik padidins saugumą, bet ir papuoš jūsų vaiko įvaizdį ar netgi taps išskirtine jo detale. Verta akcentuoti, kad šiandien atšvaitai sudaro labai didelė įvairovę – yra įvairių formų, spalvų, stilių ir t.t., tad tikrai rasite tokį, kuris ypač patiks jūsų atžalai.

Atšvaitinės liemenės

Tinkamai ir tinkamoje vietoje pritvirtintas atšvaitas iš tiesų gali padidinti jūsų vaiko saugumo lygį, tačiau, jei reikia dar efektyvesnio sprendimo, idealiu pasirinkimu taps atšvaitinės liemenės. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad ją vilkintis vaikas bus pastebimas iš ypač didelio atstumo. Be to, tai yra geras pasirinkimas ir tuo atveju, kai reikia įveikti ilgus atstumus arba planuojama praleisti daug laiko lauke. Na, o mamytės turėtų žinoti ir apie dar vieną šios prekės privalumą – šviesą atspindinti liemenė sumažins nemalonius pojūčius, kurie kyla dėl itin stipraus vėjo ar šalčio. 

Atšvaitinė kuprinė

Nereikia ir sakyti – kuprinė įvairaus amžiaus vaikams yra ypač reikalinga: tai ne tik puikus pasirinkimas, kai reikia susidėti mokymuisi skirtas priemones, bet ir laisvalaikio metu, vykstant iš svečius ir t.t. Tačiau, tie tėveliai, kuriems ypač svarbu užtikrinti savo atžalos saugumą, turėtų nepamiršti, kad pirmenybę vertėtų teikti atšvaitinei kuprinei. Tokia kuprinė užtikrins, kad jūsų vaikas bus pastebimas įvairių transporto priemonių vairuotojams ir gerokai sumažins nelaimingų atsitikimų tikimybę. Tačiau ir tai dar ne viskas – verta akcentuoti, kad būtent tokia kuprinė yra puikus sprendimas visiems tėvams, mėgstantiems ypač ekonomiškas investicijas arba pageidaujantiems naudoti kuo mažiau daiktų – vienas gaminys atliktas net kelias funkcijas (garantuos, kad jūsų vaikas turės, kur susidėti jam reikalingus daiktus, o taip pat –  bus užtikrinamas saugumas).

Taigi, apibendrinant belieka tik pastebėti, kad labai dažnai tėveliai ypač atsakingai ieško, į ką verčiausia investuoti savo pinigus ir kokius sprendimus parinkti, kad jų atžala galėtų džiaugtis saugia bei patogia kasdienybe. Tad, tokie pirkiniai, kaip atšvaitai, šviesą atspindinti liemenė bei atšvaitinė kuprinė yra iš tiesų puikūs pasirinkimai. Kiekvienas šių gaminių ne tik užtikrins didesnį jūsų vaiko saugumo lygį tamsiu paros metu bei sumažins nelaimingų atsitikimų tikimybę; bet ir pasižymi papildomomis funkcijomis: štai, pavyzdžiui, atšvaitai – papuoš; šviesą atspindinti liemenės – suteiks jaukumo, o atšvaitinė kuprinė – garantuos, kad kiekvieną kartą jūsų vaikas, išvykdamas iš namų, turės, susidėti daiktus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: